Маневицькі «довірівці» відпочили на Світязі

19 Липня 2018, 17:00
2103

Люди з інвалідністю, які проживають в Маневицькому районі, відпочили на Світязі.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook заступниця керівника апарату Маневицької РДА Наталія Шевчук.

Голова Маневицької громадської організації «Довіра» Наталія Шишолік невтомно доводить собі, своїм друзям і близьким, та і всьому світу, що людина з інвалідністю – це не вирок, це не обмеження. Спортивні змагання, конкурси, «Велопробіг», «Кіно під відкритим небом», фізкультурно-оздоровчі, мистецькі заходи і екскурсії. І це ще не весь перелік. Своїх «довірців» вона стимулює вести активний спосіб життя, підтримувати один одного і насолоджуватися життям. Їй не байдужі чужі проблеми, а особливо людей з інвалідністю. Учасники соціального проекту «Love to life» провели спільний екскурсійний день зі своїми друзями з Маневицької районної організації інвалідів. Разом відвідали Шацький Національний природний парк, Петропа́влівський чолові́чий монасти́р у селі Світязь і звичайно насолоджувались красою Шацьких озер і відпочинком біля водойм. 

Емоції були дуже різними. Краса природи заворожувала і надихала. Але найсильніші емоції викликали самі «довірівці». Не знаю, хто придумав термін люди з обмеженими фізичними можливостями, але це точно не про маневицьких довірівців. Для них не існує обмежень, вони справляються у будь-яких ситуаціях, вони сильніші і добріші за інших. Згуртовані і близькі одне одному. Поспішають допомогти швидко і згуртовано. Довіряють і радіють хвилинам спілкування. Жартують і діляться наболілим. Не даремно голова їхньої організації завжди наголошує, ми такі як всі, і мрії у нас такі ж…і ці екскурсії доказ тому… це продовження її щоденного гасла «Один світ – одна мрія».

Щиро вірю, що спільна чайна церемонія з цукерками, екскурсія по озері на катамарані, яку організували представники соціального проекту «Love to life» ще більше об’єднала усіх подорожуючих. А особливо бажаним подарунком для учасників маневицької «Довіри» стало відео про спільний незабутній день, яке презентував їм учасник соціального проекту «Love to life» Андрій Захарія.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024