Веслувальника з Шацька визнали найкращим спортсменом Львівщини

17 Липня 2018, 16:25
1981

Веслувальник Дмитро Озимок із Шацька став найкращим спортсменом Львівщини у червні.

Традиційне визначення найкращого спортсмена Львівщини за підсумками червня 2018 року виявилося непростим, оскільки було чимало достойних претендентів – інформує відділення НОК України у Львівській області.

Більшістю голосів членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та виконкому відділення НОК України у Львівській області лауреатом спортивного червня обрали Дмитра Озимка, який здобув перемогу в каное-одиночці на дистанції 200м ( на якій Юрій Чебан став олімпійським чемпіоном в Ріо-де-Жанейро) та в каное-четвірці на цій же дистанції. Чемпіонат Європи серед юніорів та молоді пройшов в Італії (м.Ауронцо) на мальовничому озері Святої Катерини (Lago di Santa Katerina)

Незабаром відбудеться нагородження кращого спортсмена червня Дмитра Озимка за участю голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського.

Довідково

Озимок Дмитро народився в смт. Шацьк 27 березня 2000 року. Перший тренер Цюп’ях Леонід Петрович. З 2014 року навчається у КЗ ЛОР УФК та тренується на базі СДЮШОР «Веслярик». Тренери – Поцюрко Михайло Степанович та Дець Володимир Іванович. Зараз він є студентом 2 курсу КЗ ЛОР УФК. Майстер спорту України, член збірної команди України. Чотириразовий чемпіон України та дворазовий чемпіон Європи серед юніорів.

Читайте також:

Чемпіон Європи з веслування повіз до Шацька дві золоті медалі

«Зараз моя ціль - перемога в чемпіонаті світу» - веслувальник із Шацька розповів про плани на майбутнє

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024