Зустріч через 40 років: у Смоляри-Світязькі приїхали випускники школи 1978 року

17 Липня 2018, 16:05
7649

Дитинство. Школа. Перший дзвоник, перший вчитель, перші успіхи й невдачі… Рідні однокласники, з якими пройшли найкращі роки безтурботного життя. Усе це назавжди залишиться в пам’яті кожної людини.

14 липня у школі с.Смоляри-Світязькі відбулася зустріч випускників далекого 1978 року. Випускники зустрілися біля школи, довго впізнавали один одного, адже більшість з них лише в цей день вперше за 40 років зустрілися.  

Усіх гостей школи запросили до приміщення сільського клубу, де педагог-організатор   Цвид О.П. з учнями школи підготувала невеличку концертну програму, що приємно здивувало гостей.

Класний керівник випускників, Лідія Федорівна,  розповіла про своє становлення як вчителя, нагадала усім про те, що вони  були першими в її педагогічній діяльності. Вчитель математики, Надія Володимирівна, подякувала за запрошення, побажала усім здоров’я , спокою і хорошого настрою. Згадали і вшанували хвилиною мовчання вчителів, які дали путівку в життя — шановних  і мудрих, відвертих і щирих, добрих і строгих,а також свого однокласника, які відійшли за межу вічності.

Зустріч продовжилась розповідю кожного з присутніх про себе. Затамувавши подих, всі уважно слухали виступи однокласників. Коли  прозвучав шкільний вальс – усі кружляли, згадуючи випускний вечір 1978 року і свою юність. Потім директор школи О.В.Ключук провела екскурсію школою, яка уже, звичайно, стала зовсім іншою і приємно вразила гостей. По закінченню усі сфотографувалися  біля школи.

Відвідали також  могили вчителів на сільському кладовищі.

Далі був відпочинок у затишному кафе  зі спогадами і цікавим спілкуванням. 

Сонце сіло за обрій. День пролетів як одна хвилина. Випускники  не прощалися, а говорили один одному: «До нової зустрічі!».

2

3

2

3

2

1

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024