ТОП-5 подій тижня: новий військовий комісар, інспекція журналістів 1+1 на Світязі та пляж, який перестає бути схожим на ромський табір

16 Липня 2018, 11:50
2285

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про Світязь: центральний пляж, який «перестає бути схожим на ромський табір на запущеному колгоспному дворі, інспекцію журналістів центрального каналу 1+1 на Світязі, аварію, яка трапилась у селі, анонси подій триденних святкувань на Світязі та нового військового комісара, якого представили керівникам установ та організацій району. Окрім того, понад три тисячі переглядів набирали новини про святкування дня села Світязь, фестиваль пончика, який вперше проводився в районі, та лебедів-красенів на озері, яких сфотографувала викладачка Східноєвропейського університету. 

5 місце (3729 переглядів)

У Шацькому районі – новий військовий комісар

Наказом командувача Сухопутних військ Збройних сил України від 18 червня цього року військовим комісаром Шацького районного військового комісаріату призначено майора Олега Кивлюка.

4 місце (4275 переглядів)

Світязь: жінка на Тойоті збила мотоцикліста. ФОТО 18+

10 липня, близько 18:30, біля села Світязь Шацького району жінка на синій«Toyota Yaris» збила мотоцикліста. Автомобіль розвертався у невстановленому місці. Під час маневру транспортний засіб збив мотоцикліста. Втім, розмітки на дорозі немає, що ускладнює встановлення порушника.

3 місце (4437 переглядів)

Журналісти ТСН провели інспекцію на Шацьких озерах. ВІДЕО

А поки розпал літа, в розпалі й інспекціяжурналістів ТСН українськими озерами. Журналіст телеканалу Андрій Орляк побував там в час не найкращий – дощі і холоди, але це навіть цікавіше, бо ми хотіли знати, що робити, коли небо захмариться. Отже, класика Шацьких озер, - йдеться у сюжеті телеканалу «1+1».

2 місце (8103 перегляди) 

День села, фестиваль пончика і змагання богатирів: Світязь в передчутті мега-подій року

В селі Світязь відбудеться святкування Дня села, фестиваль світязького пончика та етап кубка України зі стронгмену.

1 місце (11293 перегляди)

Центральний пляж Світязя перестає справляти враження ромського табору на запущеному колгоспному полі, - ЗМІ

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024