Хто має прибрати з вулиць Шацька заржавілі та потрощені поштові скриньки

04 Липня 2018, 16:20
3807

На електронну адресу редакції Район.Шацьк один з жителів Шацька надіслав фото старих поштових скриньок, які ще й досі стоять по багатьох вулицях селища.

Стан цих ящиків обурює шачанина, адже вони – іржаві та погнуті, стоять на зігнутих бетонних стовпчиках стовпчиках і явно не використовуються як місцевими мешканцями, так і листоношами от уже більше десятка років, адже місцеві жителі в останні десятки років встановлюють індивідуальні скриньки, прикріплюючи їх на своїх парканах.

Очевидно, що старі скриньки, які встановили ще у радянські часи, вже давно «віджили своє». Іржаві, з вирваними дверцятами, погнуті та понищені дощами, вони, м’яко кажучи, не додають естетичного вигляду вулицям районному центру.

У Шацькому відділенні Укрпошти стверджують, що старі поштові скриньки не знаходяться у них на балансі, тому й приймати їх з вулиць не будуть. Кажуть, що ймовірно ці ящики знаходяться на балансі комунального господарства чи селищної ради.

У свою чергу Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління», також каже, що ніяких документів про те, що поштові ящики є комунальним майном, у підприємства немає. Тож і зносити їх та прибирати з вулиць вони не мають права.

А тим часом іржаві раритетні «безгоспні» скриньки продовжують і далі стояти на вулицях селища, не додаючи привабливості озерному краю.


 

 

Коментарі
05 Липня 2018, 01:24
КП Будинкоуправління має таке відношення до поштових ящиків, як Укрпошта до каналізації. Встановлювали і використовували поштовики, а забирати комунальникам. Добре придумано.
05 Липня 2018, 10:03
Не переживайте скоро их уберуть на металобрухт алкаши і все буде ок.
05 Липня 2018, 14:00
а можна ми їх утилізуємо все красиво демонтуємо куди звертатись за дозволом???
05 Липня 2018, 14:19
Якби поремонтувати ті ящики вони ще простоять довго. А викинути завжди можна. А пресу листоноші куди ложити??? За мізерну зарплату вони мають носити в кожен двір??? Це смішно.
05 Липня 2018, 15:45
а смисл їх ремонтувати хто зараз пресу замовляє чи листоноші куда ходять?? ось приклад ми з вам де переписуємось ???зараз іде глобалізація смартфон інтернет замінють газети все можна прочитати в онлайн також єсть кредитні картки які дуже класно упрощають життя да є люди похилого віку які ще корситуються поштою але їх з кожним роком стає все менше і менше так що смисл робити поштові ящики я не бачу просто гроші на вітер ...
05 Липня 2018, 19:49
Ви помиляєтесь, це ми переписуємось, а дуже багато людей різного віку виписують газети бо люблять читати не з єкрану а переглянути новини зі сторінок газети.
05 Липня 2018, 20:29
Ай-ай,КП Будинкоуправління добре-бо соромить Укрпошту.Укрпошта погана-бо не слідкує за скриньками.Оце так Щацька громада,керівництво,ганьба вам!Хіба не можна такі питання узгоджувати по-любовно ,щоб кожного все влаштовувало?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39