На Світязі кубинець учив українців танцювати сальсу

03 Липня 2018, 14:20
4067

Протягом п'яти днів на березі озера Світязь на базі табору «Гарт» Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки проводили танцювальні майстер-класи з екзотичного танцю - сальси. 

Вже вшосте такий насичений екзотикою танцювальний табір «Dance Camp – 2018» організовує студія соціальних танців «Сальса Клуб Луцьк» (тренер - Олександр Кашевський).

Протягом п'яти днів - з 25 по 30 червня - майже сто учасників вчилися танцювати латиноамериканські танці під вмілим керівництвом професійних майстрів зі Львова та навіть Куби - Андрія Гереги, Галини Шостак, Юлії Ганночко та неперевершеного Рейнальдо Пауела.

Як розповідає тренер з танців Олександр Кашевський, шість років тому було лише 15 учасників танцювального табору, а вже цього року їх було майже 100. Приїхали повчитися танцювати, з користю та гарно відпочити на озері Світязь жителі Києва, Львова, Рівне. Реєстрація та запис проводилися за два місяці до початку табору, тож стати учасником міг будь-хто, хто хотів навчитися танцювати латиноамериканські танці чи удосконалити свої навички. 

«Наша мета - покращити життя людей, залучити до занять танцями все більшу кількість людей, бо це не тільки запорука здоров'я, а й стан душі. Наступного року хочемо розшитити аудиторію клубу та запросити ще більшу кількість учасників», - говорить Олександр Кашевський.

А те, як проходили майстер-класи з сальси, які проводились не лише у залі, а й на березі Світязя, дивіться у відео - Володимира Хомича та Олександра Соловея, яке розмістила на своїй сторінці у Facebook Оксана Швець.

Фото зі сторінки «Сальса Клуб Луцьк» у Facebook.

1


 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024