ТОП-5 подій тижня: скандал із пончистами, як змінюються пляжі на Світязі та цінна згуба

01 Липня 2018, 18:50
4191

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про скандал із пончистами, який розгорівся на території пансіонату «Шацькі озера», відео про те, як змінюється центральний пляж на Світязі, бал випускників школи села Ростань, цінну згубу та те, на яких фестивалях можна «потусити» цього літа на Світязі. 

5 місце (3989 переглядів)

Біля Світязя на затоці Лука знайшли цінну річ: просять відгукнутися власника

До редакції Район.Шацьк звернувся луцький фотограф Юрій Бочко з проханням знайти власника цінної згуби. Також пост про згубу він прозмістив на своїй сторінці у Facebook. «УВАГА! Знайдено річ, яка, можливо, має особливу цінність для когось. Річ знайдено біля затоки Лука, що в с. Світязь. Прошу відгукнутися власника! Річ була загублена 14.06-18.06. 

4 місце (4008 переглядів)

Літні фестивалі на Світязі: чим здивують відпочивальників пончисти, силачі та діджеї

Відвідати фестивалі під час відпочинку на озері Світязь - гарний спосіб яскраво та весело провести час, познайомитися з місцевою культурою та традиціями та завести нові знайомства. Отож пропонуємо перелік фестивалів, що проходитимуть на березі озера Світязь цього літа.

3 місце (4065 переглядів) 

Випускний бал у школі села Ростань: як це було

В закладі загальної середньої освіти села Ростань відбувся випускний бал. З рідною школою попрощалися випускники 2018 року.

2 місце (4429 пеергляди)

Як змінюється центральний пляж на Світязі, - показали у відеосюжеті

Нові кабінки для переодягання, дерев'яні доріжки до води і навіть пісок - новий. Центральний пляж у селіСвітязь приводять до ладу. Попри те, що сезон відпочинку на Шацьких озерах вже стартував, облаштування все ще триває. Робітники працюють в поті чола. Кажуть, робота розпочалась ще взимку, а завершити її планують за тиждень.

1 місце (6046 переглядів)

Чому на пляж пансіонату «Шацькі озера» не пускають пончистів з велосипедами

Рекордсменом переглядів є новина про скандал із пончистамиНа адресу видання Район.Шацьк надійшов лист від Валентини Денисовець, яка скаржиться на дії директора пансіонату «Шацькі озера» Федора Заяця, котрий не дозволяє продавати на пляжі пончики з велосипедів.

2

 

 

 

Коментарі
02 Липня 2018, 11:28
"ПЕНЬОК". Це найголовніше, що приваблює людей,особливо дітей.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024