Сім золотих і срібних медалістів - гордість шкіл Шацького району

29 Червня 2018, 16:50
5260

Ось і пройшли випускні бали. Останнє шкільне свято для учнів, бо сьогодні вони вже самостійні люди, не залежні від уроків і вчителів, бо школа позаду, але всі думки зв’язані з нею, бо ж у ній прожито 10-12 років життя. Хіба вона може забутись – школа? Ще довго ходитиме думка про неї за кожним, хто цього літа вийшов з її стін у самостійне життя. Лише згодом все перестане бути таким яскравим, вражаючим, але не забудеться ніколи!

Серед випускників Шацького району нараховується 7 медалістів: 2 золотих і 5 срібних. У цьому матеріалі наші читачі зможуть ближче познайомитися з ними. 
Опорний заклад НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк.

Курчак Богдана – золота медалістка. За час навчання в навчальному закладі проявила себе здібною ученицею. З усіх навчальних предметів має високий рівень знань. До навчання ставиться сумлінно. Учениця мала здібності до предметів суспільного гуманітарного напрямку. Брала участь у районних та обласних олімпіадах. Здобула перші місця в олімпіадах ІІ етапу з географії та фізики. ЗНО з української мови здала на найвищий бал – 12. Комунікабельна, цілеспрямована, чесна, справедлива. Завжди готова прийти на допомогу.

5
Курчак Богдана
Курчак Богдана

 

Лиса Еліза – золота медалістка школи. Має глибокі та міцні знання з усіх предметів. Всебічно розвинена дівчина, учасник обласних олімпіад з іноземної мови (англійська). Учасник районних олімпіад з української мови та літератури, а також з іноземної мови (англійська).

Товариська, комунікабельна, цілеспрямована, впевнена у собі. ЗНО з математики здала на найвищий бал – 12.

5
Лиса Еліза
Лиса Еліза

 

Заклад загальної середньої освіти с. Світязь

Озимок Ангеліна – творча, артистична, наполеглива і старанна учениця. Переможець І-го та ІІІ-го етапів мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г.Шевченка. Переможець  І-го,  призер  ІІ-го та учасник ІІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури. Переможець І-го та призер ІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з англійської мови, математики, біології та економіки.

Як і кожен випускник, хоче стати студенткою вишу, здобути хорошу освіту. Обожнює музику, спорт, подорожі і найбільше любить читати. Любов до книг стала стимулом для написання віршів і нарисів. Сподівається, що і в подальшому література залишиться найбільшим захопленням в її житті. В майбутньому мріє видати власну книгу.

3
Озимок Ангеліна
Озимок Ангеліна

 

Добровольська Дарина – старанно і наполегливо працювала протягом усіх років навчання. Має високий рівень знань. Переможець І-го та ІІ-го, а також учасник ІІІ-го етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, біології та хімії. Переможець І-го і призер ІІ-го етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії. Постійно працює над самовдосконаленням, розширенням кругозору, має різноманітні інтереси. Товариська, завжди готова прийти на допомогу, вміє досягати поставленої мети.

3
Добровольська Дарина
Добровольська Дарина

 

Карасюк Вікторія  – незмінна староста класу. Відповідальна, енергійна, розсудлива, має лідерські якості. Переможець І-го та ІІ-го, учасник ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з  фізики і хімії. Переможець І-го і призер ІІ-го етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з правознавства.

На даний час має намір зробити правильний вибір професії. Не боїться труднощів і з нетерпінням чекає студентського життя.

2
Карасюк Вікторія
Карасюк Вікторія

 

Заклад загальної середньої освіти села Прип'ять

Дударчук Мар’яна має високий рівень знань з усіх предметів. Завдяки наполегливості та старанням роки навчання увінчалися високою нагородою – срібною медаллю.

Творча, обдарована дівчина. Вона гарно співає, декламує, малює. Займала призові місця в районних конкурсах з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Призер шкільних та районних олімпіад з правознавства, географії, іноземної мови та астрономії.

Постійно працює над самовдосконаленням, має різносторонні інтереси, впевнена в собі, вміє досягати поставлених завдань. Комунікабельна, цілеспрямована, завжди готова прийти на допомогу.

2
Дударчук Мар’яна
Дударчук Мар’яна

 

Заклад загальної середньої освіти села Ростань.

Сніжана Мегель заслужено отримала срібну медаль за відмінні успіхи у навчанні, наполегливість, старанність. Завжди привітна, усміхнена, вона є уособленням добра і готова завжди подати руку допомоги тому, хто цього потребує. Активна, різнобічно розвинена й енергійна дівчинка, справжня гордість школи – за нею сумуватимуть у навчальному закладі.

 

5
Мегель Сніжана
Мегель Сніжана

 

Підготував Віктор ГРИЦЮК, «Шацький край»

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром