В табори «Чайка» і «Супутник» рятувальники привезли повчальну виставку

27 Червня 2018, 17:15
1475

Співробітники 11-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Шацьк разом із працівниками виставки-музею служби цивільного захисту провели навчання підростаючого покоління правил безпеки життєдіяльності у дитячих оздоровчих таборах «Чайка» та «Супутник» у Шацькому районі.

Фахівці виставки-музею представили дітям і персоналу таборів пересувну експозицію з питань безпеки життєдіяльності – інформує сайт управління ДСНС України у Волинській області.

У цікавій інтерактивній формі співробітники ДСНС інформували підростаюче покоління про важливість дотримання вимог безпеки у повсякденному житті та на відпочинку. Обговорили алгоритм дій на випадок виявлення боєприпасів, торкнулися проблематики протипожежних дій і заходів в екосистемах, нагадали про вимоги безпечної поведінки на воді.

Діти могли детально розглянути експозицію виставки, що була розгорнута у залі та просто неба, детальніше довідатися про цікаві та інформативні відомості з основ безпечного життя.

Крім того, на майданчику «Територія безпеки» рятувальники продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки та спорядження. Усі охочі могли спробувати власні сили у подоланні імітованого вогню та приміряти елементи бойового одягу та спорядження.

1

2

2

1

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром