«Я вірю в перемогу!» - веслувальник із Шацька представляє Україну на чемпіонаті Європи в Італії

27 Червня 2018, 13:40
Дмитро Озимок випробовує воду каналу в Ауронцо-ді-Кадоре 4082
Дмитро Озимок випробовує воду каналу в Ауронцо-ді-Кадоре

Завтра, 28 червня, в італійському містечку Ауронцо-ді-Кадоре стартує чемпіонат Європи серед молоді та юніорів з веслування на байдарках і каное.

Приємно, що в збірну команду України ввійшли спортсмени з смт Шацьк, зараз – студенти Львівського державного училища фізичної культури Дмитро Озимок та Валерія Терета. Свою спортивну кар'єру веслувальники починали в Шацькій дитячо-юнацькій спортивній школі. Нещодавно спортсмени виграли Чемпіонат України і стали призерами Кубку України в м. Дніпро. Чемпіонат Європи – перший у кар'єрі спортсменів-юніорів із Шацька.

Сьогодні збірна України вже прибула до Італії, де незабаром розпочнуться змагання. Дмитро виступить у каное-одиночці (200 м) і в складі каное-четвірки (500 м), Валерія - в каное-одиночці (200 м).

Дмитро Озимок в короткому інтерв'ю розповів, що хоча чемпіонат такого рівня – перший у його кар'єрі, особливого хвилювання в нього немає.

«Підготовлений я непогано. Тому вірю в перемогу. Сподіваюся докласти всіх зусиль, щоб перемогти, як і на чемпіонаті України. В житті нічого немає неможливого!» – наголосив Дмитро.

Вдалих стартів нашим спортсменам і переможних фінішів!

3
Валерія Терета
Валерія Терета

 

4
Зліва - Дмитро Озимок
Зліва - Дмитро Озимок

5

5

2

4

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром