Як у Шацьку фестивалили на День молоді

25 Червня 2018, 18:40
5014

В Шацьку відсвяткували День молоді.

24 червня в сквері смт Шацьк відбувся районний молодіжний фестиваль-конкурс  української естрадної пісні «Молодь, співай!». Співочий захід проводився в селищі вперше, проте організатори – відділ культури Шацької РДА та районний Будинок культури – сподіваються, що він стане традиційним і відбуватиметься щорічно у День молоді.

Гостей заходу привітали зі сцени Людмила Цевух, в.о. Шацького селищного голови, та Людмила Єрофєєва, начальник відділу освіти, молоді і спорту Шацької РДА. Тим, хто молодий роками і душею, побажали яскравих подій, сміливих планів і життєвих перемог.

У конкурсному змаганні взяв участь 21 учасник різних вікових категорій (з 14 до 35 років) з селища Шацьк і району. Найперше свою майстерність демонстрували на сцені наймолодші, які співали про маму, про Україну, про дивний світ навколо. Інша тематика була у старших вокалістів – ті виконували твори про активну молодь, про кохання і навіть заспівали про матір-емігрантку, яка покинула своїх дітей і вирушила за кордон на заробітки.

Журі у складі Оксани Юхимук, начальника відділу культури Шацької РДА, Валентини Ханзерук, директора Шацького РБК, методистів РБК Вікторії Ягодинець і Марії Шпак,  викладачів музичної школи Олександра Матяшука та Інни Шаповалової визначило переможців фестивалю.

Найкращими молодими виконавцями Шацького району стали:

І вікова категорія:

І місце - дует у складі Марії Черевко та Тетяни Божук (с. Пульмо)

ІІ місце – Катерина Хвисючик (смт Шацьк)

ІІІ місце – Оксана Падалюк (с. Мельники).

ІІ вікова категорія

І місце – вокальний ансамбль «Розмай» (с. Піща)

ІІ місце – розділили Світлана Приступа (с. Світязь) та дует у складі сестер Ірини та Катерини Хвисючик (смт Шацьк)

ІІІ місце – Аліна Демчук ( с. Прип’ять).

Переможці і призери фестивалю-конкурсу отримали дипломи і подарунки:  флешки, навушники, аккумулятори Power Bank та мікрофон-колонку.

У ІІІ віковій категорії відзначили  заохочуючим дипломом та подарунком – навушниками - Лесю Рабчевську із с. Пулемець.

Решті учасників оголосили подяки відділу культури райдержадміністрації.

Завершився День молоді дискотекою.

4

4

2

3

2

3

3

2

2

2

3

3

3

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39