Шацькі правоохоронці вилучили в п'яної матері 16-річного сина

24 Червня 2018, 10:05
3752

У волинянки, яка зловживала спиртним, вилучили сина. Жінка не забезпечила для дитини елементарних побутових потреб.

Про це у соціальній мережі Facebook написала начальник сектору ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович – повідомляє ІА Волиньpost.

За інформацією Остапович, поліцейські у Шацькому районі відлучили від матері 16-річного сина, адже проживання вдома було небезпечним для його здоров'я і морального виховання.

Жінка, яка неодноразово притягалася до відповідальності за зловживання спиртним, не забезпечувала сина належними умовами проживання та виховання.

«Через відсутність засобів для існування в травні 2018 року неповнолітній вчинив незаконне проникнення в чуже приміщення з метою переночівлі та перегляду телепередач», - зазначила Інна Остапович.

На час перевірки дитини за місцем проживання в квартирі відсутні належні засоби для існування, немає підлоги, продуктів харчування, засобів гігієни, не дотримано жодних санітарних норм. На підлозі валялося безліч сміття в пакетах, пляшок з-під алкоголю, рештків від тютюнових виробів, що розкидані на підлозі по кімнатах. 

П’яна матір зранку навіть не знала, де перебував її син на момент перевірки і де ночував.

Жінку притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 184 КУпАП. Дитину тимчасово поміщено до притулку для дітей в Рожищі. На цей час з неповнолітнім працюють психологи, вирішується питання про направлення дитини на час літнього сезону на оздоровлення.

Матері дитини надано час для усунення причин, які перешкоджали належному проживанню та вихованню сина.


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром