Показали, як працюватиме новозбудований фонтан у Шацькому сквері

23 Червня 2018, 11:25
7358

Вчора, 22 червня, в Шацьку у реконструйованому сквері ім.Тараса Шевченка проводили пусконалагоджувальні роботи на сухому фонтані.  

Перевіряли роботу першого фонтану в Шацьку та й районі зокрема представник фірми, яка проводила будівельні роботи, а також в.о. селищного голови, секретар Людмила Цевух, заступник селищного голови з питань виконавчого органу ради Віталій Яльницький, та голова Шацької РДА Василь Голядинець.

Сухий фонтан, який буде головною окрасою скверу, має 9 струменів. Також, як відзначила Людмила Цевух, у сквері планують облаштувати Wi-Fi-зону.

Нагадаємо, капітальний ремонт скверу ім.Тараса Шевченка став можливим завдяки субвенції соцеконому нардепа Степана Івахіва, який виділив на це 2 млн.грн. Також у реконструкції скверу були задіяні кошти Шацької ОТГ.

Ремонтні роботи виконувала фірма КБМП «Орбіта-Рожище», яка через систему «Прозорро» й виграла нещодавно оголошений тендер.

Також в Шацькій селищній раді запланували зробити святкове відкриття реконструйованого скверу.

Віта Шепеля

9
Фонтан стане окрасою скверу та селища
Фонтан стане окрасою скверу та селища

3

4

4

4

4

4

5

4

5

4
Тепер тут стоїть новий Шевченко
Тепер тут стоїть новий Шевченко

4
У сквері планують проводити чимало заходів
У сквері планують проводити чимало заходів

3
Людмила Цевух та Василь Голядинець розглядають документацію
Людмила Цевух та Василь Голядинець розглядають документацію

1
Таким був сквер ще восени минулого року
Таким був сквер ще восени минулого року

Коментарі
23 Червня 2018, 14:39
а причом там степан івахів??? веддіть в гуглі що таке субвенція і будете знати що це державні кошти а саме наші як платників податків ви його тут лише піарете...то ми вам маємо ще сказати дякую що ви за наші гроші зробили парк такий красивий а я нагадаю вас обирали саме для того щоб ви тим займались а не піарились на тому які ви красиві розумні як все правильно зробили...і давайте дерзайте дальш на цьму не зупиняйтесь ви за це получаєте кошти ...
23 Червня 2018, 17:41
Є ще так званий депутатський соцеконом, він виділяється кожному депутату на округ. І вже депутат розподіляє, куди ці кошти використати. Та то ж добре, що він вирішив дати їх на реконструкцію скверу в Шацьку, а не десь у Ковелі чи Ратному, чи Старій Вижві. Все таки мрією покійного Сергія Віннічука було відремонтувати сквер, аби людям було де відпочивати. Знайшов домовленість з депутатом - і добре. Так ні, треба в усьому бачити все погане, все спаскудити. То що ж вам добре, люди?
23 Червня 2018, 19:53
Та то просто є такі люди, яким як не зроби і що не зроби - все не так. Чого вони хочуть насправді - вони й самі не знають. Такий характер. На їхню думку часто не звертають уваги, і таке ігнорування підбурює їх ще більше.
23 Червня 2018, 23:36
я трохи іншу думку хотів донести ну ладно..просто цифри щоб ви знали що 50 відсотків вашого доходу ви сплачуєте в якості податку 20 відсотків пдв що заложенов кожому товарі є ще віськовий збір пенсійний +акциз ви так чи інакше тратите гроші купляєте товар або послугу і платите податок всі абсолютно пенсіонери инвалиди підприємці платять всі.так от ці 50 відсотків ідуть в державу по факту це ваші кошти тіпа скинулися і за ці кошти за 4 роки лише зробили парк і все.не це ладно бог з тим парком скажети ви так ще гроші ідуть на соціалку на медицину на освіту так звісно але дальш вопрос яка медицина ?? яка освіта ??і все інше ..я не проти платити але проти того що я плачу і не отримую від держави той сервіс за який я плачу..зараз ви скажете що в європи такі саме податки так звісно+ - такі саме але сервіс яка медицина всі там лікуються наші депутати яка освіта їх діти там учаться які дороги?? а вам лише кинули за ваші 50 відсотків парк і кажуть подивіться миж працюємо а де остальні гроші куда вони пішли ????
24 Червня 2018, 02:13
івахів при тому , що вже перед майбутніми виборами його потрохи починають піарити . В Селищній Раді при вході лежать цілі стоси рекламних буклетів про діяльність івахіва . Отак і живем . Вибираєм івахівих радієм їх подачкам з державного бюджету (наші податки) та бідкаємось на погане життя в очікуванні манни небесної . За сквер молодці !!!
24 Червня 2018, 17:42
Сухий фонтан, який буде головною окрасою скверу,......я халодний!!! Тільки в шацьку є такий фонтан!!!СУХИЙ!!!!
26 Червня 2018, 17:52
Для шановного дописувача "????": у приміщенні Шацької селищної ради лежать примірники звіту народного депутата України Степана Івахіва, який він зобов'язаний робити відповідно до ЗУ "Про статус народного депутата". Посилання: https://drive.google.com/open?id=1B4qPg7nmp2rk2AQecIc_5jdWk6sXPZxO
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024