Завдяки реконструкції бази відпочинку лісівників на Світязі відпочило більше дітей

22 Червня 2018, 16:25
3090 Джерело: Відреконструйована база лісівників на Світязі, де комфортно відпочивати і дітям, і дорослим

Лісова галузь Волині має найвищий рівень захисту своїх працівників. Він багаторівневий і передбачає не тільки безпечні умови праці, стабільну зарплатню і відпочинок, а й турботу про сім’ї. Про це розповів голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк в інтерв’ю Сергію Цюрицю для прес-служби Волинського ОУЛМГ.

Як зазначив Павло Матіюк, працівники лісової галузі на Волині мають соціальні виплати лікарняних, допомог, преміальних, доплат за вислугу літ і роботу у святкові та вихідні дні, організацію відпочинку на відомчій базі у с. Світязь та будинку відпочинку м. Залізний порт на Херсонщині.

«У 2016-му оздоровили 345 працівників та членів їх родин, у тому числі й 98 дітей. Минулого року ця кількість значно збільшилася за рахунок успішно проведеної реконструкції нашої відомчої бази на березі озера Світязь. Тут відпочило 615 наших працівників та членів їх родин, зокрема 208 дітей. До того ж на березі моря на базах «Водник» та «Петрове подвір’я» побувало 299 чоловік, з яких – 92 дитини. При цьому 261 людина скористалася послугами перевізників», – розповідає Павло Матіюк.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром