При в'їзді в Шацький парк можна буде не тільки оплатити екологічний збір, а й купити лісову продукцію

14 Червня 2018, 17:05
8384

Чисті води, заповідні зони, пляжі, рекреаційні пункти, облаштовані працівниками парку екологічні стежки та велодоріжки - все це та багато іншого є візитівкою Шацького національного природного парку (території особливого заповідного статусу).

Усе це потребує охорони, догляду та оновлення, що тягне за собою чималі фінансові витрати, - повідомляє адміністрація Шацького НПП на сторінці у Facebook.

Тому на екологічному посту в урочищі «Венське» запровадили збір внесків, котрий є дуже важливим для збереження необхідних санітарних норм та розвитку інфраструктури парку.

Завдяки терміналам оплата здійснюється швидко, без впливу людського фактору, що забезпечує пряме надходження коштів на рахунок парку. Оплату також можна здійснити з різних куточків України через термінали самообслуговування. Сплативши еко-збір у своєму місці, обов’язково збережіть чек, котрий потрібно буде показати при в’їзді до Шацького національного природного парку.

Навіть якщо в’їзд до парку оплачено, зупиніться на посту «Венське» та відвідайте магазин, де можна придбати натуральні соки, джеми, чаї, вироби ручної праці місцевих майстрів, карти, буклети та багато іншого.

Асортимент магазину буде доповнюватись цікавими, а найголовніше, екологічно чистими та оригінальними товарами, котрі можуть послужити гарними сувенірами для друзів та рідних, або приємним спогадом про літо на Шацьких озерах. 

Адміністрація Шацького НПП надіється на бережне ставлення відпочивальників та місцевих жителів я до природи, котра своєю красою й приваблює сюди все більше людей. 

2

 

Коментарі
14 Червня 2018, 20:16
А що, прикольно!
14 Червня 2018, 20:23
На всій продукції стоїть маркування Шацький національний парк.Хотілося б дізнатися де в Шацькому районі знаходиться консервний завод? Адже жодне підприємство не зареєстроване...Виходить підпільне виробництво!!! На що тобі дивиться податкова?!!
14 Червня 2018, 20:44
Де знаходиться завод-виробник цієї продукції? Показуха і окозамилювання!
15 Червня 2018, 03:36
Це продукція волинських лісгоспів, що мають свої цехи. Якісна і класна. На ній просто презентаційні наклейки Шацького НПП, а на етикетках - вся стандартна інформація.<br/>І ніяка не показуха. І Нацпарк і лісгоспи - в структурі Держлісагентства, вони вже собі домовляться, хто і як що виставляє і продає. Не будьте занудами, Народ!)
15 Червня 2018, 10:58
КРАЩЕ ЗРОБИТИ ПОРУЧ НЕВЕЛИКИЙ РИНОК,ЩОБ ЛЮДИ ТОРГУВАЛИ СВОЇМ ТОВАРОМ.
17 Червня 2018, 19:21
В нас ринку і так вистачає.по всій дорозі від куснищ до венського.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024