Підрядник, що ремонтував дорогу Вілиця-Кропивники, ліквідує недоліки в роботі

15 Червня 2018, 10:15
2201

Жителі сіл Вілиця та Кропивники поскаржилися керівництву району на незадовільний стан відремонтованої дороги Вілиця-Кропивникита просили сприяти ремонту частини дороги між цими населеними пунктами, яку відремонтовано на замовлення департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА наприкінці минулого року, - повідомляє прес-служба Шацької районної ради.

Але, зі слів заявників, після зими вона знаходиться в незадовільному стані, майже після кожної поїздки автомобілістам доводиться замінювати пробиті колеса. 

Днями від Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА надійшла відповідь на звернення. Замовник робіт повідомив, що в грудні 2017 року на згаданому відрізку дороги проводився капітальний ремонт білощебеневого покриття. Однак, при обстеженні даної ділянки в травні 2018 року було виявлено, що після зимового періоду дрібні фракції щебня частково просочились в нижні шари. Підрядник, що проводив ремонтні роботи, з недоліками погодився та надав гарантії ліквідувати їх до кінця червня 2018 року.

На сьогоднішній день, як повідомили місцеві жителі, працівники організації-підрядника уже працюють на дорозі, усуваючи недоліки.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024