Вихованка Шацького БДЮТ перемогла у всеукраїнському конкурсі малюнків «Я маю право»

07 Червня 2018, 18:25
Софія Гінайло 4399
Софія Гінайло

Софія Гінайло, вихованка гуртка «Ми малюємо світ» Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Ірина Вензловська),  - переможець  всеукраїнського конкурсу малюнків «Я маю право».

Диплом Міністерства юстиції за І місце та подарунки вона отримала на церемонії нагородження  переможців в м. Києві  3 червня. А супроводжувала її завідувачка художньо-естетичного напрямку Волинського Центру науково – технічної творчості учнівської молоді Галина Юрчинська.

В парку Шевченка відбувся  фестиваль  «Я маю право» під девізом  «Знаю! Дію! Захищаю!» – справжнє свято для дітей та дорослих від Міністерства юстиції України та Київської міської державної адміністрації.  Участь у заході взяли Міністр юстиції Павло Петренко та народний депутат Ірина Луценко.

Свято, проведене з нагоди Міжнародного дня захисту прав дитини, включало понад 15 локацій: квести, ігри на правову тематику, майстер-класи, правові вікторини, безоплатні юридичні консультації, лекції про права дитини, фільми просто неба та флеш-моб.

Фестиваль   відбувався за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя.

Незабутні враження від фестивалю та захоплююче знайомство з Києвом залишать незабутній слід  в пам'яті вихованки.

Шацький БДЮТ дякує Волинському центру науково - технічної творчості учнівської молоді за співпрацю й щиро вітає Софію Гінайло та керівника Ірину Вензловську з  високим здобутком.

3

3

3

3

 

 

Коментарі
08 Червня 2018, 12:11
Молодець,успіху тобі та твоїй родині!
11 Червня 2018, 20:56
а чия ж то буде
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024