Представники районної влади привітали журналістів з професійним святом

07 Червня 2018, 13:25
1770

Перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації Віктор Плейтух разом з керуючою справами Шацької районної ради Ольгою Сахарук привітали колектив районної громадсько-політичної газети «Шацький край» з нагоди професійного свята – Дня журналіста України, - повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

Теплі слова вітань звучали від представників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування в адресу іменників. Вони вручили Почесні Грамоти Шацької районної державної адміністрації та Шацької районної ради кореспондентам районного видання – Мирославі Цюп’ях та Віті Шепелі за сумлінну працю, високий професіоналізм та за активну громадську позицію.

«Журналістика – це не просто професія, а насамперед – стан душі, творчі пориви якої виносять вам своєрідний вирок вічного пошуку та неспокою. Висока професійність, глибока аналітичність, об’єктивність та оперативність висвітлення проблем і подій – це те, що завжди притаманне журналістам шацького краю» - зазначив перший заступник голови райдержадміністрації.

В цей день, на адресу редакції линули вітання від народного депутата України Степана Івахіва, благодійного фонду «Патріоти Волині» в особі Володимира Бащука та різних районних установ і організацій.

4

4

4

2

5

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром