Шацьк: для дітей вразливих категорій організували веселощі та бульбашкове шоу

04 Червня 2018, 20:40
3035

Що може бути прекраснішим за дитинство, сповнене веселощами, безтурботністю, іграми, замурзаними від шоколаду обличчями, щирими усмішками …

Але, на жаль, не всім дітям цей період запам’ятається таким. Аби хоч трохи радості подарувати дітям вразливих категорій та з сімей, що опинились в складних життєвих обставинах, які проживають в Шацькому районі, служба у справах дітей Шацької РДА (начальниця Олена Кропивник) спільно з відділом соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району (керівниця Людмила Смоляр), сектором превенції Шацького відділення поліції (представник Людмила Гринь) до Дня захисту дітей організували розважальний захід. Спонсором свята стало святкове агентство «Джеральдіна» та підприємець Наталія Савчук.

Різноманітні ігри, конкурси, пісні, танці проводили з дітьми улюблені казкові та мультяшні герої – Мальвіна, Мінні Маус, Фіксик, Червона Шапочка, Білосніжка та Клоун. Приємно, що до розваг залучили не лише дітей вразливих категорій, а й тих, хто проходив повз чи прогулювалися у вихідний день з батьками у сквері Тараса Шевченка. Протягом двох годин тривало веселе дійство: діти танцювали разом із казковими героями, змагалися у спритності та швидкості у різноманітних конкурсах, перетягували линву, скакали на скакалках та грали у кота-мишу.

А на завершення веселого дійства  - яскраве бульбашкове шоу. Радості і захопленню дітей не було меж!

Окрм того, діти вразливих категорій отримали подарунки (канцтовари та настільні ігри) від підприємця Наталії Савчук.

Організатори свята також щиро вдячні агентству «Джеральдіна» за безкоштовне свято для дітлахів, адже чужих дітей не буває!

1

1

1

1

2

1

1

1

2

2

2

 

1

2

 

2

2

2

1

1

2

2

2

 

2

2

1

1

1

2

2

2

2

2

1

2

1

2

2

1

2

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024