В Шацькому лісовому коледжі визначили кращого вальника лісу

03 Червня 2018, 17:25
3639 Джерело: shlk.org.ua

У Шацькому лісовому коледжі ім. В.В.Сулька відбулися змагання лісорубів, що проходили в рамках тижня циклової комісії дисциплін технічного профілю.

Про це інформує сайт навчального закладу.

На змагання зібралося чотири команди зі студентів III курсу: Покора Андрій, Малярчук Максим - ЛГ 33, Денисюк Богдан, Ясковець Ігор - ЛГ 34, Мітлічук Олександр, Паламар Василь - ЛГ 35, Лях Тимофій, Ярощук Дмитро - ЛГ 36.

Вітальне слово та побажання перемоги висловив учасникам директор коледжу Ігор Васильович Жмурко.

Суддівська бригада у складі Кононенка Юрія Олександровича, Вільнера Ігора Володимировича, Дударчука Андрія Володимировича, Гармадського Володимира Аркадійовича та Рибчинського Андрія Анатолійовича визначала кращих у конкурсах: монтаж ланцюга, розкряжування точне та комбіноване, обрізка сучків та рубання дров на точність. Журі оцінювало  фаховий рівень за такими критеріями, як швидкість роботи, якість і точність виконання завдання та дотримання техніки безпеки.

В напруженій боротьбі та за підтримки своїх одногрупників команди вибороли такі призові місця: I місце - команда групи ЛГ 33, II місце - група ЛГ 36, III місце - група ЛГ 34, IV місце - група ЛГ 35. В особистих заліках переможцями стали: Покора Андрій (монтаж ланцюга), Ясковець Ігор (розкряжування точне, комбіноване, обрізка сучків), Денисюк Богдан ( рубання дров на точність).

Технічну підтримку та цінні призи переможцям представила компанія ТОВ «Андреас Штіль», за що адміністрація коледжу висловлює щиру подяку та має надію на подальшу співпрацю.

2

1

2

2

2

2

2

2

2

2

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром