Ігри, розваги та екскурсії: у школах Шацької ОТГ запрацювали пришкільні табори

30 Травня 2018, 14:55
3048

Ще два пришкільні табори відчинили свої двері для дітей пільгових категорій в школах Шацької громади.

29 травня в ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк відбулось урочисте відкриття пришкільного табору «Сонечко». Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати місцями рідного краю.

Відкриття табірної зміни розпочалось святковою лінійкою «Табір – територія радості». На урочистій лінійці учні презентували свій загін «Капітошки», співали пісень та радісно зустрічали Бога Сонця. Окрім цього, вихователі разом з дітьми виготовили куточок для свого загону, підійшовши до цієї справи творчо та завзято, а також прогулялись до лісу, де позмагались у різних конкурсах.

Профілактичні бесіди з правил дорожнього руху, безпеки життєдіяльності у таборі, правил поведінки, проведені педагогами ще раз нагадали учням про те, що відпочинок повинен бути не лише цікавим і веселим, а й корисним та безпечним.  

Маємо надію, що час проведений в пришкільному таборі запам’ятається дітям тільки приємними враженнями, а ще й смачним сніданком та обідом в шкільній їдальні.

Табір «Ромашка» протягом 15 днів працюватиме при НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- дитсадок с.Мельники». Відвідуватимуть його 25 дітей пільгових категорій 1-4 класів. 

У таборі організоване дворазове харчування. У програмі для дітей передбачено різноманітні ігри, проведення тематичних днів, екскурсій, заходів на свіжому повітрі, спортивні та екологічні свята. 

1

1

2

3

2

1

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024