Володимир Дибель став заступником голови госпітальної ради

18 Травня 2018, 16:05
2766

У Ковелі, 17 травня представники від Шацького району взяли участь у першому засіданні Госпітальної ради Ковельського госпітального округу, до складу якого входять заклади охорони здоров’я, що надають вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу і розміщені на території міста Ковеля, Камінь-Каширського, Ковельського, Любешівського, Любомльського, Ратнівського, Старовижівського, Турійського та Шацького районів, - повідомляє Шацька районна рада.

Усі органи місцевого самоврядування делегували до Госпітальної ради своїх представників. Загалом – це 60 осіб. Відповідно до рішення Шацької районної ради № 22/44 від 21 лютого 2018 року від Шацького району делеговано для роботи у складі Госпітальної ради Ковельського госпітального округу голову Шацької районної ради Карпука Сергія Вікторовича та депутата районної ради Демедюк Зою Кирилівну. Також участь від Шацького району взяли Людмила Цевух, секретар селищної ради, Світлана Крецу, головний лікар заступник генерального директора-головний лікар Шацької районної лікарні, Володимир Дибель, генеральний директор ТМО Любомлького і Шацького районів.

Організаційне засідання Госпітальної ради провів Ковельський міський голова Олег Кіндер. Також у ньому взяв участь начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк.

Нинішню зустріч було присвячено формуванню керівного складу дорадчого органу. Головою обрано Олега Самчука, головного лікаря Ковельського МТМО, його заступниками стали - Михайло Бегаль, головний лікар Ратнівської ЦРЛ та Володимир Дибель, генеральний директор ТМО Любомлького і Шацького районів, секретарем - Валентина Романчук, начальник фінансового управління виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Під час засідання сформовано робочі групи з розроблення Регламенту і Положення та плану розвитку Госпітальної ради.

Коментарі
19 Травня 2018, 00:55
а кіндар не в вишиванці,-мабуть він кіндер-сюрприз
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024