Як і де оздоровлюватимуться школярі Шацького району

16 Травня 2018, 16:30
1176

В Шацькому районі на базі двох шкіл діятимуть два табори денного перебування.

Про це говорили на оперативній нараді в Шацькій райдержадміністрації.

Про хід підготовки до проведення у 2018 році літнього оздоровлення дітей інформувала Людмила Єрофєєва, начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації. З її слів стало відомо, що для забезпечення та оздоровлення дітей влітку 2018 року, які потребують особливої уваги та підтримки на умовах спів фінансування з обласним бюджетом було виділено з районного бюджету 35 тис. грн (загальна сума становитиме 70 тис. грн) для придбання путівок в стаціонарні заклади оздоровлення та відпочинку.

Влітку 2018 року заплановано відкрити 2 табори денного перебування на базі 2 закладів загальної середньої освіти Шацького району (селах Пульмо та Світязь ). В них буде відпочивати 80 дітей. До відпочинку в таборах з денним перебуванням в першу чергу будуть залучатись діти соціально-вразливих категорій, талановиті та творчі діти.

Харчування дітей в закладах відпочинку буде організовано на базі власних харчоблоків закладів освіти, відповідно обладнаних.

Усі табори денного перебування будуть укомплектовані працівниками, які мають певну фахову освіту.

З метою профілактики харчових отруєнь та інфекційних захворювань планується укласти угоду з Любомльським міжрайонним відділом ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» на проведення лабораторних досліджень питної води, досліджень харчових продуктів та готових страв за санітарно-мікробіологічними показниками.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром