Обираємо набір конструктора «Лего»: що варто врахувати?

14 Травня 2018, 11:45
3731

Конструктор «Lego» чудово відомий дітям та батькам з усього світу. Ця іграшка з’явилась в першій половині минулого століття і досі не втрачає своєї популярності.

З допомогою такого конструктора дитина не лише весело проводить час, а й розвиває безліч корисних навичок: стає більш посидючою, вчиться логічно мислити, відкриває в собі творчі здібності. Адже зібрати модель із маленьких деталей «Лего» - це не таке вже й легке заняття.

Завдання батьків, в свою чергу – обрати для своєї дитини найцікавіший набір конструктора серед асортименту «Лего». Бренд майже щороку збільшує кількість наборів та розширює їхню тематику. Тож давайте поговоримо про те, як не розгубитися серед вражаючого розмаїття та обрати саме те, що сподобається ваші дитині.

Особлива увага – віковому обмеженню

На оригінальних коробках «Lego» завжди вказано, на яку вікову групу дітей розрахований конструктор. Дуже важливо враховувати це при виборі, адже чим для старших малюків виготовлений набір, тим складнішим він буде та менші деталі входитимуть до його складу.

Якщо обираєте конструктор для самих маленьких – надайте перевагу наборам із серій «Duplo» та «Baby». До їх складу входять достатньо великі блоки – оптимальній вибір для дітей дошкільного віку.

Врахуйте вподобання дитини

Існує безліч тематичних лего-наборів, тому підібрати варіант, який сподобається саме вашій дитині – зовсім не важко. До прикладу, дітям, яким подобається грати з машинками, сподобаються набори Лего, з яких можна зібрати модель позашляховика, іграшкове Фераррі. Такі варіанти можна знайти тут - booklya. А дітям, які люблять домашніх тварин, сподобаються набори «Lego Pets» та багато інших.

Особливо великі набори з багатьох дрібних деталей буде весело збирати усією сім’єю – це може стати гарною родинною традицією. Ось побачите: «Лего» сподобається не лише дітям, а й батькам, та навіть бабусям з дідусями.

Чи існують універсальні набори?

Так, виробники «Лего» про це подбали. Набори із серії «Creator» вважаються базовими, а отже сподобаються усім дітям. З таких кубиків можна створити будь-яку модель: варто лише проявити трішки фантазії, посидючості та акуратності. Основна особливість наборів «Лего» в тому, що їх можна комбінувати між собою, поєднуючи так, як забажаєте. Цієї концепції виробники дотримувались із самого початку та продовжують дотримуватися досі Завдяки цьому, відкривається ще більше можливостей для дитячої творчості: варто лише проявити трішечки фантазії.

У підсумку

Вирішивши обрати для своєї дитини набір «Лего», обов’язково орієнтуйтесь на її вік, вподобання та хобі. Перед тим, як здійснити покупку, зверніть увагу на те, яке вікове обмеження вказано на коробці. Завдяки величезному асортименту конструкторів, вам точно вдасться знайти саме такий варіант, про який мріє ваш малюк. Бажаємо вдалого вибору!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром