ТОП-5 подій тижня: весілля на районі, шок від пляжів та поїздка депутатів до Савченка

13 Травня 2018, 21:45
2450

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про шок голови ОДА від стану світязьких пляжів, створення нової сім'ї в районі, відпочинок Підмановських школярів у маєтку  Nester-House як подарунок за розфарбовану зупинку, а також анонсоване будівництво магазину «Лісовичок».

5 місце (1072 перегляди)

В Шацьку хочуть побудувати магазин «Лісовичок»

На сесії Шацької селищної ради депутати проголосували за надання дозволу на розробку проекту детального плану території частини вулиці 50 років Перемоги під розміщення там магазину лісової продукції «Лісовичок» ДП «Шацьке УДЛГ».

4 місце (1156 переглядів)

Чому депутати районної ради поїхали на прийом до очільника Волині

На прийом до очільника області прийшла ціла делегація із Шацького району. Депутат районної ради Олександр Наумич та Ніна Хомич розповіли, що є багато актуальних «екологічних» питань. Нещодавно депутатська комісія виїжджала на місце, на їх думку, незаконної рубки у рекреаційну зону Шацького національного природного парку.

3 місце (1171 перегляд)

Підмановським школярам за гарну роботу подарували відпочинок у маєтку Nester-House

Старання учнів та вчителів Підмановської школи, які розфарбували автобусну зупинку, оцінив власник маєтку Nester-House Петро Нестерук та  подарував їм відпочинок у маєтку. 

2 місце (1765 переглядів)

Весілля на районі: в Шацьку народилася нова сім'я

Погожий день 5 травня 2018 року став днем народження нової сім’ї Мирослава Бойка та Катерини Семерей, які поєднали свої долі у Шацькому районному відділі ДРАЦС ГТУЮ.

1 місце (3106 переглядів)

«Такого я давно не бачив», - Савченко про шацькі пляжі

Голова Волинської обласної держадміністраціїОлександр Савченко розповів, що був вражений, побачивши фото одного із волинських пляжів.

«Приїздила до мене голова Шацького заповідника… Коли вона показала фотографії пляжу, то такого бомжатника я давно не бачив», - сказав Савченко до очільника департаменту інфраструктури та туризму Івана Мирки, який саме вийшов доповідати про туристичну галузь області.

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром