Діти прибирають після дорослих: з берегів озер вивезли 25 мішків відходів

11 Травня 2018, 20:25
4126

Учні Шацької школи-гімназії спільно з працівниками Шацького націнального природного парку організували акцію прибирання берегів озер.

Сьогодні, 11 травня, завдяки зусиллям учнів 8-В класу, під керівництвом заступника з виховної роботи ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк Олени Голядинець та працівників рекреаційного відділу Шацького НПП береги ще двох озер – Великого Чорного та Люцимера – стали чистішими – інформують у прес-службі Шацького НПП. 

Очищення прибережних смуг водойм – це свого роду виховний захід для молодого покоління про недопущення засмічення довкілля. Адже чистота - це запорука здорової екології нашого поозер’я. 

Здавалось, що більшість місцевого населення цінує ті природні багатства, які нас оточують. Однак, зібране сміття, а це понад 25 мішків, свідчить про те, що ще не у кожного в свідомості відклались загальнолюдські моральні засади, що спонукають людей берегти та цінувати оточуюче нас природне середовище. 

Пам’ятаймо, що непотріб після нас прибирали діти, тож цінуймо їхню працю! Сміття не на вулицях, не в лісах, не на берегах озер – сміття в головах людей, яким вони бездумно забруднюють Землю, від чого вона вже захлинається!

1

1

1

1

1

3

2

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром