Підмановським школярам за гарну роботу подарували відпочинок у маєтку Nester-House

10 Травня 2018, 21:45
Ресторація Nester-House Світязь 5117
Ресторація Nester-House Світязь

Учні, вчителі і директор закладу загальної середньої освіти села Підманове Олена Герасимук розфарбували автобусну зупинку.

З любов'ю зобразили на стінах величний Світязь, лебедя, чайок, качок, намалювали біле латаття, калину, соняшники, мальви, а також українських дітей у національних костюмах – все, що є окрасою рідного Шацького краю.

Читайте також: Підманове: школярі розфарбували зупинку

Школярі та їхні наставники працювали з натхненням і задоволенням, тому і результат порадував око творців та сторонніх глядачів яскравими кольорами і близькими серцю символами.

Допомогли реалізувати гарну справу, надавши фінансову підтримку, Микола Цвид, Світязький сільський голова, та Петро Нестерук, підприємець, власник маєтку  Nester-House у Світязі. Старання дітей і вчителів не лишилися непоміченими. Петро Нестерук високо оцінив їхню роботу і запросив відпочити у маєтку.

Сьогодні, 10 травня, відпочинкове обійстя гостинно зустріло 11 талановитих учнів школи та 4 вчителів, які розфарбовували зупинку.  Петро Каленикович привітав творчу молодь та особисто подякував за креативну роботу. Діти гарно провели свій час у комфортному маєтку, де досхочу ласували піцою, гуцульським баношем, екзотичними салатами, морозивом, пили соки і каву. Для дітей організували невелику дискотеку під сучасну музику.

Сподобалося школярам і в наповненому різними атракціонами затишному подвір'ї, там учні гойдалися на гойдалках, стрибали на батуті, фотографувалися, спілкувалися і весело проводили час.

За яскраві емоції та море позитиву учні і педагоги вдячні господареві маєтку, бо це, з їхніх слів, був дійсно незабутній день!

3

3

4

4

4

1

1

1

1

2

   

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024