Заступник голови облради обіцяв шачанам підтримати проект «Курорт-Шацьк»

09 Травня 2018, 12:20
1445

На черговій сесії Шацької районної ради депутати розглянули питання реалізації програми туризму та рекреації в Шацькому районі.

Користуючись присутністю заступника голови Волинської обласної ради Олександра Пирожика, голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець запитав його думку про те, чи потрібно надалі розвивати курорт в районі, оскільки на сесії обласної ради депутатами двічі блокувалося рішення про зміни до обласної програми розвитку туризму та рекреації, відповідно стопорилося питання «Курорту-Шацьк» та фінансування проведення бальнеологічних досліджень, над яким так наполегливо протягом минулого року працювали в районі спільно з обласною адміністрацією.

Намагався пояснити свою позицію депутат обласної ради Володимир Дибель (він один з тих, хто не підтримав рішення): Шацьк – курорт не державного, а місцевого значення, та й для цього статусу потрібно вирішити чимало проблем. Якщо ж давати району статус курорту місцевого значення, то бальнеологічні дослідження води санаторій «Лісова пісня» зможе зробити своїм коштом. 

«Що, для усього району?» - апелював Василь Голядинець, на що Володимир Дибель відповіді таки не знайшов.

Голова РДА зазначив, що найперше треба завершити бальнеологічні дослідження, результати яких покажуть, як діяти далі: створювати курорт місцевого чи все- таки державного значення. Докладно розібратись у ситуації обіцяв Олександр Пирожик та врахувати позицію Шацької громади при наступному розгляді питання на сесії обласної ради.

Коментарі
11 Травня 2018, 20:13
"«Що, для усього району?» - апелював Василь Голядинець, на що Володимир Дибель відповіді таки не знайшов" - на це запитання не зміг би відповісти і сам голова РДА
12 Травня 2018, 23:31
Курорт-це звичайно добре. Та найперше треба зробити дороги,щоб до нас люди іхали та розвинути інфраструктуру . Для дітей ви що зробили?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024