На сесії Шацької селищної ради представили ескіз генерального плану Шацька

06 Травня 2018, 12:45
Ескіз генерального плану Шацька 4447
Ескіз генерального плану Шацька

Депутатам, керівництву району та жителям селища представили ескіз генерального плану Шацька та повідомили, коли громадяни зможуть писати заяви на виділення земельних ділянок під будівництво.

27 квітня під головуванням Людмили Цевух, в.о. Шацького селищного голови, за участю керівників Шацького району відбулося засідання чергової сесії селищної ради.

Про розробку генерального плану селища Шацьк інформував Сергій Гірич, начальник відділу землекористування, охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю виконкому селищної ради.

З його слів, на сьогодні генплан практично готовий. В нього внесені всі поправки. Документ потребує узгодження архітектора, далі – обговорення протягом місяця. Генплан буде опублікований на сайті селищної ради, громадяни матимуть можливість побачити його, вивчити та обговорити. Потім генеральний план розглядатиме містобудівна рада, останнім етапом має стати затвердження документу на сесії Шацької селищної ради.

Орієнтовно через два місяці можна буде виділяти земельні ділянки громадянам під індивідуальне житлове будівництво.

Нагадаємо, на сесії 27 квітня не обійшлося без конфлікту щодо виділення земельної ділянки. Також депутати цього дня обговорили питання організації та проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році.

Коментарі
06 Травня 2018, 17:45
Не сказано про головне- хто розробник генплану. Відповідно до наказу Мінрегіону №290 доповідати має розробник генплану. який має відповідний сертифікат на розробку містобудівної документації. Українське законодавство не передбачає погодження генпланів архітекторами.
07 Травня 2018, 01:34
<p>Та ви вже за...ли з своєм планом та селешна рада точно дождеться що спалять на...й.самі понабирали по 3 ділянки а остальним не дають.хетрожопи люди ви панове депутати вам тільки аби комусь заборонити по правилу аби в іншого(сусіда) було гірше ніж в мене. Це кому такому розумному в голову прийшла така геніальна ідея заборонити своЇм же односельчанам,сусіда,знайомим, не давати землю під забудову.</p>
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024