Шачани не мають доступу до своєї земельної ділянки - конфлікт на сесії селищної ради

04 Травня 2018, 13:35
2844

На сесії Шацької селищної ради традиційно домінували земельні питання, не обійшлося і без конфліктів.

27 квітня під головуванням Людмили Цевух, в.о. Шацького селищного голови, за участю Василя Голядинця, голови Шацької РДА, та Сергія Карпука, голови Шацької районної ради, відбулося засідання чергової сесії селищної ради. Роботу розпочали з розгляду депутатських запитів та звернень.

Людмила Єрофєєва у своєму зверненні озвучила конфліктну ситуацію між жителями Шацька, до якої призвело прийняте на сесії рішення.

-Минулої сесії громадянину Гавросю з Шацька виділили земельну ділянку. При цьому депутати знали, що саме на цю ділянку неодноразово писали заяви інші жителі селища, в тому числі молода сім’я Барбаруків із мого виборчого округу. Всім донедавна відмовляли, мотивуючи відсутністю генерального плану. А Гавросю надали. Відтепер Барбаруки опинилися в безвихідній ситуації: сім’я поблизу зводить житловий будинок і частина наданої ділянки, на яку вони писали заяви, могла б слугувати їм за доїзд. Зараз до їхньої новобудови немає доступу. Люди плачуть, у відчаї. Хотіла б запитати: чому депутати створюють такі ситуації, підставляючи себе і втрачаючи довіру виборців?

Члени сім’ї Барбаруків були присутні на сесії і пояснили ситуацію, в якій вони опинилися:

-Ділянку під будівництво нам виділили в 2015 році, на сьогодні ми оформили всі необхідні документи. Оскільки нереально було добратися до свого наділу через кущі і болото, то ми доїжджали по ділянці сусіда, проте він заборонив це робити. У виділенні клаптика землі на доїзд депутати нам відмовляли, а відтепер ця ділянка у власності Гаврося. Порадьте, що нам робити?

Впродовж засідання депутати неодноразово поверталися до цього питання, проте так і не спромоглися прийняти рішення, яке б згладило конфлікт.

Коментарі
05 Травня 2018, 20:22
Я теж неоднарозово писав заяву на земельну ділянку мені відмовляли.а ви маєте і вам ще мало.Дали Гавросю тому що це теж молода сім'я і хоче будуватись.А за дорогу питання до сільської ради щоб робили через ваше болото і кущі.Ато хочете з ділянки зробити дорогу.
05 Травня 2018, 23:16
Маєте місце і радійте.кожен має право на ділянку.а то виходить що вам треба а комусь ні?
07 Травня 2018, 02:15
В Шацьких можновладців мозгов немає для того,в нас така ж проблема,з проїздом,що вертоліт наймати з стройка кріслами? Зайдеш на сесію,і дивися на депутатів -дауни,все як по сценарію,договорняк,дерибан землі.
07 Травня 2018, 02:19
Соррі,ремарка,будова йде, вертоліт наймати треба,для чого їздити по людському полі,як довести будматеріали,блін тормоза, розробники генплану,це розумні надзвичайно депутати.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024