Світязь: на методоб'єднання зібрались педагоги району

29 Квітня 2018, 14:35
2520

На базі ЗОШ  І-ІІІ ст. с.Світязь 24 квітня під керівництвом методиста Шацького відділу освіти Тетяни Ціпошук працювали вчителі зарубіжної літератури всіх шкіл району.

Спочатку вони відвідали відкритий урок з позакласного читання на тему: «Музика серця (за оповіданням Генріка Сенкевича «Янко-музикант») у 6 класі (вчитель зарубіжної літератури Бобилева Л.В.), а потім побували на відкритому інтегрованому заході «Мадонни художника Рафаеля Санті», який провели вчитель зарубіжної літератури і мистецтва Корусь О.М., вчитель образотворчого мистецтва Багнюк Р.М. та бібліотекар школи Морозюк М.І.

Потім відбулося засідання методичного об'єднання, під час роботи якого було обговорено та оцінено відвідані заходи, проведено обмін думками щодо важливих проблем у викладанні шкільного курсу зарубіжної літератури та намічено ті завдання і заходи, які слід виконати та провести вчителям зарубіжної літератури шкіл району ще до кінця нинішнього навчального року.

Окремо слід відмітити гарні знання, здібності та ерудицію учнів 6-го класу і учениць 8-их класів Штемпель Аліни, Турич Наталії, Лукашук Стефанії, Клекоцюк Софії, які показали вони під час проведення уроку і заходу, що по-належному було відмічено і оцінено всіма учасниками семінару, - інформує голова шкільного методоб'єднання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури та англійської мови.

1

2

1

1

1

1

1

2

1

1

1
                                    

Коментарі
29 Квітня 2018, 22:58
Яка цінність від таких постановочних уроків? Репетиціями учнів втомили ще до проведення уроку!!! Показуха.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024