Шацьк: у дитсадку №1 дбають про безпеку дітей та вихователів

28 Квітня 2018, 19:35
1835

В дошкільному навчальному закладі №1 смт Шацьк пройшов місячник безпеки життєдіяльності.

Метою заходів, які проводилися в його рамках, стало удосконалення роботи з безпеки життєдіяльності, створення здорових і безпечних умов навчання та праці, впровадження кращого досвіду роботи з охорони праці та профілактики виробничого травматизму в закладі освіти.

Людмила Науміч, завідувачка дитсадка, передусім провела з підлеглими оперативну нараду «Організація та проведення місячника з безпеки життєдіяльності та охорони праці», під час якої ознайомила їх з планом заходів. В рамках місячника в дитсадку перевірили наявність інструкцій з охорони праці та безпеки життєдіяльності на робочих місцях (методист Людмила Сендер, завгосп Марія Федорчук), провели інструктаж з надзвичайних ситуацій (головний інспектор Шацького районного сектору УДСНС України у Волинській області Андрій Цвид), нагадали правила надання першої медичної допомоги (старша медична сестра Неля Турич) та провели тренінг «Профілактика стресів у колективі» (практичний психолог Галина Рупинець).

Окрім того, вихователі поновили інформаційно-довідкові куточки з безпеки життєдіяльності (охорони праці) в ігрових кімнатах, провели цикл бесід з дітьми дошкільних груп з питань дотримання правил дорожнього руху для пішоходів, велосипедистів та при проїзді в транспорті, протипожежної безпеки тощо.

З маленькими вихованцями наставники провели тематичні бесіди, організували інсценізацію казок, розваги та дидактичні ігри.

1

2

2

2

2

2

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром