Депутатські запити та «лісові» питання: про що говорили на сесії Шацької районної ради

27 Квітня 2018, 14:45
1569

У середу, 25 квітня, відбулася чергова сесія Шацької районної ради.

Участь у сесії взяли Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, та Олександр Пирожик, заступник голови Волинської обласної ради.

Більш ніж чотири години знадобилося депутатам, аби розглянути усі питання порядку денного, а їх було аж сорок.

Більше часу, ніж відведених регламентом, знадобилось депутатам для озвучування своїх депутатських звернень та запитів, більшість з яких були скеровані до голови Волинської ОДА Олександра Савченка, голови Шацької РДА Василя Голядинця, Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, служби автомобільних доріг, до керівництва «Волиньобленерго», а також до Олександра Пирожика. Стосувалися вони діяльності Шацького національного природного парку, озвучувались земельні проблеми, благоустрою пункту пропуску «Пулемець», стану готовності до курортного сезону та інших сфер.

Тривалий час депутати розглядали питання, які стосувалися діяльності Шацького національного природного парку, ДП «Шацьке УДЛГ», заслухали інформацію про діяльність Шацького відділення поліції, внесли зміни до бюджету району та затвердили звіти керівників про виконання їхніх функціональних обов’язків.

Розглядали, вносили пропозиції та затвердили ряд районних програм, які стосувалися дозвілля молоді, мобілізаційної підготовки, організації рятування людей на водних об’єктах, покращення якості питної води, соціального захисту населення, розвитку туризму та рекреації, екологічної програми «Екологія-2016-2020», розвитку малого підприємництва, оздоровлення та відпочинку дітей, розвитку фізичної культури та спорту та інші.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром