Фігурант справи, де «засвітилася» голова Шацького суду, почав здавати своїх поплічників

27 Квітня 2018, 13:35
3226 Джерело: фото ілюстративне

Один з фігурантів справи, в якій замішані посадовці Луцької міської ради, а також голова Шацького міськрайонного суду Наталія Сушик, почав співпрацювати зі слідством та інформувати правоохоронців про деталі справи.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 25 квітня трьох посадовців міськради, в тому числі заступника міського голови Олександра Рачкова, затримали під час одержання ними чергового траншу неправомірної вигоди - в розмірі 7 000 доларів США.

З’ясувалось, що вони вимагали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це вони обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

Читайте також: Голова Шацького суду мала «відмазати» чоловіка, який був раніше судимий

 У справі хабарника заступника мера Луцька затримали голову Шацького районного суду, - ЗМІ

Голову Шацького районного суду затримали на очах у дитини


Також фігурантами у справі є головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк, керівник міського відділу архбудконтролю Юрій Маслюк , депутат, голова земельної комісії Євгеній Ткачук та луцький підприємець, директор ПП «Пілон-С» Роман Словік.

Окрім цього, прокуратура з’ясувала, що Рачков причетний до вимагання головою Шацького міськрайонного суду Наталією Сушик неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

Наразі один з фігурантів справи почав співпрацю з органами слідства і дає викривальні покази на інших.

Нагадаємо, заступник мера Олександр Рачков заявив, що йде у відставку.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром