Чемпіонка, яка навчалася в Шацькій школі, знялася у фотосесії для журналу «Наталі»

25 Квітня 2018, 11:10
3317

Чемпіонка Паралімпійських ігор з Волині Юлія Батенкова-Бауман, яка свого часу проживала в Шацьку і навчалася в місцевій школі, знялась у фотосесії для глянцевого журналу «Наталі».

Фото, за словами ініціаторів та організаторів масштабного проекту, можна буде побачити у травневому та червневому номерах журналу, - пише КовельPost.

На цьогорічній зимовій паралімпіаді в Південній Кореї Україну представили дві волинянки: Юлія Батенкова-Бауман і Богдана Конашук.

В останній день Паралімпіади у корейському Пхьончхані волинська лижниця Юлія Батенкова-Бауман завоювала золоту медаль. Перемогла вона разом з українською збірною у змішаній естафеті в лижних гонках.

«Герої - наша гордість, надія, сила духу, Чемпіони з великої літери, які стали учасниками фотопроекту журналу. І це чудові дівчата і хлопці, з якими легко і дуже приємно спілкуватися», - пишуть автори проекту на своїх сторінках у соцмережах. 

Для Юлії Батенкової-Бауман це уже не перша фотосесія. У квітні 2014 року вона знялась для журналу «Репортер». 

Нагадаємо, Юлія народилася в м. Ковель. 8-річною потрапила в жахливу автомобільну катастрофу, в якій загинули її мама і братик, а сама Юля втратила руку. Батько одружився вдруге з шачанкою Асею Дзядук. Відтоді майбутня спортсменка деякий час мешкала в Шацьку і навчалася в місцевій школі. Як зізналася в одному з інтерв’ю, спорт вдихнув у неї друге життя, подарував радість перемог, знайомство з чудовими людьми.

3

3

3

3

4

Відео 2014 року.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром