В храмах Шацького благочиння жінкам дарували квіти

23 Квітня 2018, 17:00
3107

В день жінок-мироносиць парафіянок Свято-Миколаївського храму села Пульмо і Свято-Онуфріївського смт Шацьк привітали зі святом квітами.

В третю неділю після Пасхи Православна Церква прославляє подвиг святих жінок-мироносиць - Марії Магдалини, Марії Клеопової, Саломії, Іоанни, Марфи і Марії, Сусанни та інших.

Про це пише священик Олександр Черевко на своїй сторінці у Facebook.

«Святі жінки-мироносиці являють нам приклад істинної жертовної любові і самовідданого служіння Господу. Свята Православна церква відзначає цей день як свято всіх жінок-християнок. В цей день відзначається їх особливо важлива роль у сім”ї та суспільстві.

Ось хто не злякався осуду юдейських старійшин та можливої розправи — ті, кого ми звикли називати «слабка стать». У відданості своїй вони виявилися сильнішими від більшості чоловіків.

Тож від щирого серця вітаємо усіх сестричок Свято - Миколаївського храму с. Пульмо з цим чудовим святковим днем і бажаємо їм духовних і фізичних сил на шляху християнського життя» – йдеться в дописі священика.

2

3

2

3

4

3

5

3

Парафіянок Свято-Онуфріївського храму смт Шацьк також привітали з днем жінок-мироносиць та подарували квіти.

«Дякуємо вам, дорогі наші, за любов і турботу» – пише настоятель храму протоієрей Володимир Гичка на своїй сторінці у Facebook.

3

3

3

3

2

3

3

3

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024