Шачанам пропонують зареєструвати шлюб на виїзній церемонії

23 Квітня 2018, 11:25
5119

Минули великодні свята, закінчився піст і в Україні стартував сезон весіль. Музиканти дістають із полиць свої інструменти, ресторани та бари готуються приймати весільних гостей. Кожен планує цей день у відповідності до смаків та можливостей. Хтось влаштовує гучне торжество із купою запрошених, комусь вистачає скромного святкування. Яким би не було весілля, воно не обходиться без традиційної державної реєстрації стосунків у стінах органів державної реєстрації актів цивільного стану, - йдеться на сторінці Шацького районного відділу ДРАЦС у Facebook.

Зареєструвати шлюб можна у будь-якому органі ДРАЦС, незалежно від місця проживання наречених. Це може бути і виконавчий комітет сільської ради. Проте, до обов’язків посадових осіб виконавчих комітетів не входить проведення індивідуальних весільних церемоній. Також свідоцтва про шлюб, видані виконавчими комітетами сільських рад, не визнаються дійсними на території іноземних держав далекого зарубіжжя.

А тому, шановні молодята, якщо ви вже прийняли важливе рішення у своєму житті - а саме зареєструвати шлюб, тоді запрошуємо до Шацького районного відділу ДРАЦС! У нас тепер можливо зареєструвати шлюб за бажанням наречених у вихідні та святкові дні. А ще одним із найпопулярніших трендів весільної моди є виїзна церемонія, яка дозволяє зробити свято більш урочистим та романтичним. Красиві обітниці на природі сприймаються набагато краще аніж у ДРАЦСі. Саме тому більшість наречених мріють саме про таке весілля. І таку послугу віднедавна також надає наш відділ.

Окрім урочистих обрядів шлюбу пропонуємо Вам замовити урочисті обряди «Народження», «Ювілею весілля», «Заручин» в подарунок вашим рідним та близьким для того, щоб найдорожчі події в їхньому житті залишити в пам`яті на довгі роки.

Знайте свої права та користуйтеся ними!!! 

2

3

7

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром