ТОП-5 подій тижня: декларації шацьких посадовців, незвичне сміття та романтична історія

22 Квітня 2018, 21:10
1890

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями. 

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про романтичну історію, яка поєднала закоханих на Світязі, публікація декларацій шацьких посадовців, незвичні знахідки у смітті, яке під час районної толоки знайшли журналісти редакції газети «Шацький край», та фото про те, як відзначали провідну неділю в Шацьку.

5 місце (1146 переглядів)

Провідна неділя в Шацьку: фоторепортаж зі старого кладовища

На Провідну неділю, яка цьогоріч припала на 15 квітня, до двох шацьких кладовищ йшли люди, аби пом'янути своїх рідних, близьких і друзів, що відійшли у вічність.

4 місце (1172 перегляди) 

Що задекларувала директорка Шацького національного природного парку

Директорка Шацького національного природного парку Марія Володимирівна Христецька в електронній декларації за 2017 рік вказала, яким володіє майном та які має доходи.

3 місце (1200) переглядів

ТОП-5 знахідок на узбіччі, або як редакція газети «Шацький край» дорогу прибирала​​​​​​

Протягом декількох годин журналісти районної газети трудилися біля траси Шацьк-Піща, прибравши відрізок узбіччя (ліву сторону) від села Мельники до бази відпочинку «Медик». За цей час назбирали сім 120-літрових мішків відходів. Минулого року було шість мішків. Траплялися й дещо незвичні знахідки. 

2 місце (1302 перегляди)

Що в декларації заступника Шацького селищного голови

Заступник Шацького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Яльницький Віталій Васильович в електронній деклараціїза 2017 рік вказав, яким майном володіє його сім'я.

1 місце (1322 перегляди)

Романтична історія пари, яка знайшла своє щастя на Світязі

Другою великою любов'ю Людмили Мельничук, уродженки села Піща, є Світязь. З цим озером у неї пов'язані найкращі спогади дитинства і юності. А ще Світязь подарував Людмилі Мельничук доленосну зустріч із людиною, яка стала її другою половинкою.

1

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024