Хотів помститися за вбивство брата: стали відомі подробиці нападу на пенсіонера у Хрипську

17 Квітня 2018, 19:35
1931 Джерело: фото ілюстративне

Новина про те, що 26-річний чоловік намагався забити пенсіонера на початку квітня облетіла усі ЗМІ. Однак подробиці жахливого випадку правоохоронці не розголошували.

Так, з ухвали Луцького міськрайонного суду про застосування запобіжного заходу до підозрюваного зловмисника стало відомо усі обставини інциденту, – інформує Перший.

Подія трапилась 31 березня 2018 року близько 18:00 в с.Хрипськ Шацького району по вул. Партизанська, 18.

Читайте також: У Хрипську молодик вдарив вилами пенсіонера по голові, після чого той опинився в реанімації

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння в будинку своєї матері, та в один момент у нього виник задум вбити сусіда. Чоловік згодом розповів слідчим, що основна мета його злочину – помста за вбивство свого брата.

У хліві чоловік знайшов господарські вила. Вже коли стемніло – близько 20:00 він пробрався до будинку пенсіонера по вул. Копаївська, 39 у селі Хрипськ: вибив віконну шибку, відчинив зсередини вхідні двері та проник до будинку.

«Утримуючи обома руками вила підійшов до чоловіка та діючи умисно… наніс останньому один удар двома зубами вил в область голови заподіявши при цьому останньому тілесні ушкодження у вигляді колотої рани лівої щоки, колотої рани шиї справа», – йдеться в ухвалі слідчого судді Луцького міськрайонного суду Олега Ющука.

Однак він не довів злочинного умислу до кінця. Постраждалому надали медичну допомогу, тож чоловіка врятували від смерті. Самого нападника – затримали і оголосили йому про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст. 15 та ч.1 ст.115 КК України, яка передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Таким чином, чоловіку обрали запобіжний захід у вигді тримання під вартою терміном на 60 днів, до 30.05.2018 року включно.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром