17 квітня в Шацьку: день народження в депутата Шацької селищної ради Олександра Пиленка

17 Квітня 2018, 09:20
3839

Цитата дня: «Для створення сім'ї досить полюбити. А для збереження — потрібно навчитися терпіти і прощати» – Мати Тереза.

Цей день в історії:

Сьогодні День пожежної охорони.

1492— Христофор Колумб підписав контракт із Іспанією, зобов'язавсь відкрити новий шлях в Індію.

1968 — уперше вийшла в ефір телепрограма «У світі тварин».

1970 — у Києві відкритий палац «Україна».

1991 — Верховна Рада Української РСР прийняла закон про реабілітацію жертв політичних репресій.

2014 — європарламент своєю резолюцією в Страсбурзі поставив «хрест» на проекті російського газопроводу в Європу в обхід України «Південний потік».

Іменинники: Адріан, Веніамін, Георгій, Іван, Йосип, Марія, Микита, Микола, Федір.

Сьогодні день народження в Пиленка Олександра Олександровича, депутата Шацької селищної ради. Район.Шацьк вітає іменинника і бажає добра, щастя, благополуччя.

Про це Район.Шацьк писав рік тому:

Як у селі Кропивники відзначали Проводи

Відзначити проводи у такому маленькому селі – не лише можливість пом'янути померлих родичів, а й побачитися ще з живими близькими і далекими родичами, зустрітися з друзями і знайомими, перекинутися декількома словами про життя-буття.

2

Погода 17 квітня

У Шацьку хмарна погода буде триматися до самого вечора. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура +15...+19.

Народний прогноз погоди: 17 квітня відзначається день пам'яті преподобного Йосипа, піснописця і творця канонів. На Йосипа починає звучати голосок цвіркуна і вперше подає голос журавель. У давнину виходили у цей день з будинків, звертались до журавлів як до борців зі злом і захисників від нечистої сили. Наші пращури примітили, якщо вдень 17 квітня спекотно, а вночі прохолодно - до хорошої погоди.

 

 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024