Житель району не хоче, щоб одностатеві стосунки стали в Україні нормою сексуальної поведінки

12 Квітня 2018, 11:20
2824

Житель Шацького району просить підтримати петицію «Просимо вжити заходів для припинення пропаганди гомосексуалізму та захисту традиційних сімейних цінностей». Її суть він озвучив у своєму листі до редакції Район.Шацьк. Лист подаємо без змін.

«Сьогодні, коли Україна перебуває в процесі європейської інтеграції, нам часто насаджують цінності та ідеали, які суперечать здоровому глузду та духовним цінностям.

23 листопада 2015 р Кабінет Міністрів України затвердив «План дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року» № 1393-р. (далі План), який, зокрема, передбачає легалізацію так званого цивільного партнерства для одностатевих пар, всиновлення дітей трансґендерними людьми, впровадження у навчальний та виховний процес тем про одностатеві стосунки як норму сексуальної поведінки, проведення так званих «маршів рівності» та інших видів пропаганди гомосексуалізму за державної підтримки, надання права бути донорами крові людям із різними формами ризикованої поведінки тощо.
Також у 2015 році Верховною Радою України були внесені зміни до Кодексу законів про працю. Була встановлена пряма дискримінація людей і роботодавців (у тому числі у релігійних і навчальних закладах), де неможливе працевлаштування людей, які ведуть аморальний спосіб життя або мають розлади власної психосексуальної ідентифікації.

Для того, аби унеможливити реалізацію плану, християни створили петицію до Президента України, Верховної Ради та Кабінету Міністрів. Аби петицію розглянули з 24 січня до 24 квітня потрібно набрати 25 тисяч підписів. Петиція до Верховної Ради уже набрала більше 26 тисяч голосів.
На офіційному сайті Верховної Ради України є розпорядження Кабінету Міністрів України (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1393-2015-%D1%80), що зобов'язує міністерства та інші державні органи виконувати план дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/file/text/54/f451893n22.zip).

В цьому плані є багато правильного, але він передбачає, зокрема, таке:
1. Зміни в системі освіти. Дітей будуть навчати, що одностатевий спосіб життя – це норма (стаття 102, пункт 3).
2. Використання засобів масової інформації для пропаганди гомосексуалізму (стаття 102, пункт 4).
3. Легалізація цивільного партнерства для одностатевих пар (стаття 105, пункт 6).
4. Дозвіл трансгендерам усиновлювати дітей (стаття 105, пункт 7).
5. Надання права бути донорами крові проституткам, гомосексуалістам, наркоманам (стаття 105, пункт 11).

Вищевказаний план дій вже реалізується в Україні. Гомосексуалізм цілеспрямовано пропагується.
В минулому до цього явища ставилися надзвичайно негативно і називали содомією відповідно до біблійної історії про Содом і Гоморру. Ще в ХХ столітті гомосексуалізм лікували як захворювання в психіатричних лікарнях. В ліберальній США до 60-х років гомосексуалістів вважали неблагонадійними та інколи спецслужби проводили за ними спостереження. В гітлерівській Німеччині «голубі» підлягали знищенню так само, як євреї, цигани і психічно хворі.
В СРСР за це була стаття – «за мужолозтво» – у вигляді тюремного покарання. В багатьох країнах світу це різко негативне відношення не змінилося і досі.

Помилково вважати, що це питання не торкнеться особисто нас і один голос не має значення. Від нашого вибору сьогодні залежить майбутнє України, інституту сім’ї і те, хто стане взірцем після нас, хто виховуватиме дітей-сиріт, хто буде займати керівні посади у державі, обслуговуванні тощо. Не важлива ваша релійна приналежність, соціальний стан чи вік. Ми мусимо не допустити руйнації сім’ї та знищення сімейних ціностей. Ми не можемо дозволити узаконити неприродніх сексуальних стосунків.
Підписати петиції можна тут: https://itd.rada.gov.ua/services/Petitions/

https://petition.president.gov.ua»

Іван Артимук

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39