ТОП-5 подій тижня: велика вода в Шацьку, вибір сімейного лікаря та статки місцевих митників

08 Квітня 2018, 21:30
1966

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про рекордний паводок у Шацьку, про те, як і з кого вибирати собі сімейного лікаря в рамках медичної реформи; про нові автозупинки, побудовані шацькими лісівниками; а також про статки митників Денисюків із районного центру.

5 місце (1082 перегляди)

Лісівники ДП «Шацьке УДЛГ» облаштували в районі дві автобусні зупинки

Лісівники державного підприємства «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» побудували та встановили дві автобусні зупинки: одну в Піщанському лісництві - біля села Затишшя (траса Шацьк – Піща), другу в Ростанському лісництві - біля села Ростань (траса Піща-Пулемець). Зупинки зроблені повністю з дерева та мають гарну архітектурну форму, що, в свою чергу, надає їй вишуканості та гармонії з лісовою місцевістю Шацького краю.

1

 

4 місце (1363 перегляди)

З якими лікарями жителі Шацького району можуть підписати угоду

Як повідомила головний лікар Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Любомльського і Шацького районів Тетяна Васенько, з квітня пацієнти можуть підписати декларацію як з медиками у Любомлі й Шацьку, так і в селах обох районів.


 

3 місце (1380 переглядів)

На Інтері показали сюжет про наслідки рекордного паводку в Шацьку

На Волині двори жителів Шацька перетворилися на озера. Там увесь березень лили дощі. Вода затопила десятки будинків, городи й погреби.


 

2 місце (1541 перегляд)

Відпочинковий комплекс, «Harley Davidson» та інші розкоші митної сім’ї Денисюків з Шацька

Сім’я Юрія та Віталіни Денисюків, які по півтора десятка років відпрацювали в структурі Волинської митниці, разом із 25-річним сином задекларували чотири земельні ділянки, чотири квартири, два будинки, три автомобілі та мотоцикл «Harley Davidson».


 

1 місце (2321 перегляд)

Велика вода в Шацьку: підтоплені подвір'я, будинки і дороги

Сильний дощ протягом вихідних днів наробив у Шацьку біди. Затопило двори, городи, вода заблокувала доступ людей до будинків, залила і без того проблемні дороги. Шачани у соцмережах викидають фото, які краще, ніж слова, описують проблему.


 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром