Голова Шацької РДА привітав жителів району з Великоднем

08 Квітня 2018, 09:40
2591

Шановні  жителі Шацького району!

Прийміть сердечні вітання із світлим святом Христового Воскресіння!

Великдень – це найбільше та найрадісніше свято сердечної віри, яке надихає нас надією на щасливе прийдешнє, дарує життєвий оптимізм та духовні сили. Ми продовжуємо сповідувати й утверджувати споконвічні цінності, засновані на заповідях Спасителя, які органічно увійшли в життя нашого народу.

У ці світлі пасхальні дні особливо гостро відчувається торжество життя, перемога добра над злом. У щирій молитві серця наповнюються любов’ю і милосердям, а Великодній дзвін дарує відчуття радості та щастя. І тепер, у час великих випробувань, усім нам, як ніколи потрібні непохитна Христова віра, милосердя і стійкість переконань. Вірю, що одвічні християнські цінності об’єднають усіх у прагненні жити в мирі, творити добро і щасливе майбутнє.

Я переконаний, що сила духу, високий патріотизм і любов до України згуртують нас до спільних дій та добрих вчинків, допоможуть зберегти стабільність і спокій на нашій землі.

Згадаймо в ці дні молитвою та добрим словом всіх тих, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід  відійшов у вічність.

Щиро зичу кожному з вас щастя, добра, достатку, душевного спокою і Божого благословення. Нехай світло пасхальної свічки зігріє серця, а тепло родинного вогнища та непохитна віра стануть надійним оберегом на життєвому шляху.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Василь Голядинець, голова Шацької районної держадміністрації

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024