Шацьк: батьки придбали в дитячий садок спортивний комплекс

06 Квітня 2018, 11:00
5478

Шацький дошкільний навчальний заклад № 1 «Росинка» завжди був одним із найкращих в області. Зараз, коли завідувачем є молода та енергійна Людмила Науміч, коли існує порозуміння з батьками вихованців, рівень дитсадка не лише належно підтримується, а й покращується.

В приміщенні дитсадка з нового навчального року функціонує спортивний зал, де дітки з задоволенням роблять фізичні вправи і грають рухливі ігри. А нещодавно там з’явився новенький дитячий спортивний комплекс, придбаний за кошти батьків.

–Спочатку ми сподівалися на фінансову підтримку селищної ради, проте в нас виникла нагальна потреба в придбанні деякого технічного обладнання, тому кошти з органу місцевого самоврядування пішли саме на це. Батьки не стали чекати іншої нагоди і вирішили придбати комплекс за власні кошти, - розповідає Людмила Миколаївна.

Зі слів голови батьківського комітету дитсадка Лілії Ковш, вартість комплексу – 3 659 грн., доставка – 255 грн. Батьки вихованців дали згоду і оперативно зібрали кошти, з кожної дитини вийшло по 40 грн. За ці гроші купили не лише спортивний комплекс, а й дрібний інвентар для занять фізкультурою (м’ячі, гімнастичні палиці, обручі, лабіринти, кеглі, кубики тощо), диско-шар зі світломузикою та ефектами в актовий зал. До слова, все було придбане значно дешевше, за оптовими цінами, - в цьому сприяла мама вихованця дитсадка Людмила Лисак.

«Новий спортивний комплекс – це велика радість для наших діток. На ньому з задоволенням займаються всі вихованці, окрім ясельної групи. Заняття з фізкультури для них – одне з улюблених, бо можуть спускатися з ковзанки, лазити по драбинках, гойдатися на канатах, а ще стрибати на м’ячах, долати ходи лабіринту та багато іншого. Усміхнені і щасливі дітки – це головна вдячність за старання і працю наших батьків! Тому від себе особисто і від усіх педагогічних працівників я дякую їм за розуміння, підтримку і великий вклад у розвиток дитсадка», – наголосила завідувачка дитсадка.

Мирослава ЦЮП’ЯХ

3

3

3

3

1

3

3

2

1

1

4

4

5

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024