Світязькі школярі дізналися, що є найбільшим чудом із чудес

04 Квітня 2018, 16:30
3752

З метою виховання любові до книги, читання, отримання різноманітних знань в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Світязь був проведений Тиждень книги.

Він був цікавий і насичений різними заходами. Учителем зарубіжної літератури Бобилевою Л.В. та учителями англійської мови Денисовець Н.В. і Редько Г.Д. проведено відкритий урок «Роберт Бернс «Моє серце в верховині…».

У літературній вікторині-грі «Книга – міст у світ знань» змагалися дві команди учнів 6 класу «Розумники» і «Книголюби».

Учителем української мови та літератури Черняковою Т.С. проведено відкритий урок «Т.Г.Шевченко – великий співець України».

Учителем зарубіжної літератури Корусь О.М. було проведено відкритий урок-презентацію із позакласного читання з елементами розвитку зв’язного мовлення «У світі сучасної книги. Пауло Коельо. Збірка есе і оповідань «Як течія річки».

На традиційну зустріч «Поет – людина крилата» бібліотекар школи Морозюк М.І. запросила любителів поезії: отець Аліпій прочитав свої поезії та розповів, що саме спонукало його до написання віршів; Цвид Євген Михайлович – частий гість школи. Діти із захопленням слухають його розповіді про життя, про любов до пісні,  книги та поезії. Озімок Ніна Василівна заступник директора з навчально-виховної роботи продовжила розмову про поезію, адже сама пише вірші та бере участь у різних святах та конкурсах.

Для учнів 4-А  класу  Морозюк М.І.  та вч. музичного мистецтва Регещук М.А. провели годину спілкування «Заспівай мені колискову, рідна…».

Свято казки провела класовод 3-Б класу  Приступа С.А.

Бібліотекарем школи підготовлено виставки літератури: «Поезія мого серця», «Робімо добро поки є час», «На крилах поезії», «Творчість моїх читачів», «Колискова мого дитинства», «Світова велич Кобзаря».

Дружіть з книгою!

Усі скарби знань розкриє перед вами це найбільше чудо із усіх чудес, створених людством.

4

4

4

4

4

4

5

4

4

5

4

 

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром