Шацькі атовці разом з побратимами ініціюватимуть створення реабілітаційного центру для бійців у Ковелі

02 Квітня 2018, 11:30
2274 Джерело: фото ілюстративне

Центр медичної та психологічної реабілітації просять створити у Ковелі для демобілізованих військових, які повернулися з АТО на Донбасі. Про це повідомляє Волинська правда.

Сотні волинських бійців пройшли через війну, госпіталі, а дехто побував і у полоні терористів на сході України. Тож тепер після демобілізації колишні бійці потребують психологічної реабілітації та лікування. На жаль, можливостей існуючого військового госпіталю обмежені та не можуть забезпечити існуючої потреби воїнів та ветеранів АТО.

Аби вирішити проблему, у приміщенні КЗ «Ковельська поліклініка «Волинської обласної ради» зібралися представники спілок АТО із Ковельського, Турійського, Любомльського, Камінь-Каширського, Шацького районів з метою оглянути існуючі потужності закладу, оцінити можливості надання повноцінної психологічної та фізично-оздоровчої реабілітації та лікування воїнів та ветеранів АТО.

Оглянувши заклад, представники спілок одностайно вирішили, що є потреба у створенні Центру медичної та психологічної реабілітації на базі КЗ «Ковельська поліклініка «Волинської обласної ради» у рамках реалізації бюджетної програми «Заходи з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції».

Відтак, представники спілок АТО вирішили звернутися до депутатів Ковельської міської та Волинської обласної рад, до голови Волинської ОДА та голови Волинської обласної ради, а також до депутатів Верховної Ради з проханням посприяти у створенні реабілітаційного центру для атовців.

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39