Підмановські школярі взяли участь у Всеукраїнському фестивалі дружин юних пожежних

31 Березня 2018, 10:45
5703

У селищі Стара Вижівка 29 березня пройшов третій зональний етап  24-го Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, - йдеться на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Для привітання учасників фестивалю на сцену піднявся заступник голови Старовижівської районної державної адміністрації Петро Філюк. Він побажав дітям не лише перемог на фестивалі, а й у житті, зазначивши важливість безпечного сьогодення в Україні.

Читайте також: В районі визначили кращу команду юних пожежників

Діти восьми кращих команд з Камінь-Каширського, Старовижівського, Маневицького, Ратнівського, Ковельсього, Шацького, Любешівського районів та міста Ковеля демонстрували не лише свої знання протипожежних правил, але й акторські та музичні здібності, виявляли кмітливість і винахідливість. Адже на фестивалі школярі не тільки беруть участь у поширенні руху юних пожежних в Україні, вивчають правила поводження з вогнем та діях у надзвичайних ситуаціях, але й спілкуються з однолітками та мають можливість проявити свої творчі здібності.

Найменші учасниці, але уже з вогнегасником в руках - це  ковельські дівчатка з команди «Антифаєр», що важливо, а що небезпечно, розповіли юні  «Іскорки» з Шацького району (ЗОШ І-ІІІ ст. с.Підманове, котрі стали переможцями районного конкурсу),  ще одна дівчача команда з селища Ратне запалювала ДЮП-простір своїми талантами, доводячи всім, що незнання правил безпеки руйнує життя, юні рятівниці із села Волошки Ковельського району намагалися зберегти Україну, особливими були команди «Оберіг» Любешівського району та «СМС» із селища Маневич, яскравою - самобутня команда «Палаючі серця», яка пропагувала за безпечний світ разом із молоддю України та неймовірними учасники фестивалю із Старовижівського району.

Перед неупередженим журі постало непросте завдання. Адже перше місце одне, а кожна команда дивувала своєю неординарністю та самобутністю. Але за підсумками набраних балів журі одностайно присудило перше місце команді «Фаєр» із села Кримне Старовижівського району, яка і буде представляти свій район на обласному етапі змагань у Луцьку.

А підмановські школярі привезли додому грамоту за активну участь у третьому зональному етапі  24-го Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Фото та відео зі сторінки у Facebook Олени Герасимук та сайту управління ДСНС.

1

1

1

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром