Дайвінг, подорож до Світязького острова та мандрівка на байдарці: переможці фотоконкурсу отримали подарунки від Шацького парку

30 Березня 2018, 09:55
Переможці конкурсу разом із директоркою парку Марією Христецькою 3273
Переможці конкурсу разом із директоркою парку Марією Христецькою

У Шацькому національному природному парку пройшло нагородження переможців фотоконкурсу «Зима на Шацьких озерах ‎‎‎‎‎‎2017-2018».

Про це йдеться на стррінці Шацького НПП у Facebook.

Отож, за зайняте перше місце в номінації «Пейзаж ШНПП» та друге в номінації «Активний відпочинок на території ШНПП» Ігор Цвид отримав сертифікати на дайвінг і мандрівку на байдарках по трьох озерах (Перемут, Луки, Світязь).

Мирослава Цюп'ях також здобула перемогу у двох номінаціях: «Активний відпочинок на території ШНПП» та «Пейзаж ШНПП». В нагороду вона отримала: за перше місце - сертифікат на дайвінг, а за третє - мандрівку під вітрилами на Острів озера Світязь.

За зайняте друге місце в номінації «Пейзаж ШНПП» Ірина Хвисючик попливе на байдарці в дивовижну мандрівку по трьох озерах, водночас Віталій Турич за третє місце в номінації «Активний відпочинок на території ШНПП» вирушить під вітрилами на Острів.

«Дякуємо всім за участь та за мальовничі світлини, які принесли масу задоволень,а переможцям бажаємо гарного відпочинку!» - йдеться у дописі.

Читайте також: У Шацькому НПП визначили переможців зимового фотоконкурсу

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром