На території Шацької ОТГ відбудеться велике прибирання до Великодня

30 Березня 2018, 10:45
2879

Щороку перед Великодніми святами з ініціативи Шацької селищної ради в районному центрі організовують прибирання території.

Про те, коли, які території і кому прибирати – цього разу обговорили 27 березня на нараді в Шацькій селищній раді. Участь у нараді, яку провела в.о. селищного голови, секретар Людмила Цевух, взяли Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, Віталій Мелюх, начальник відділу економічного розвитку, комунального майна, містобудування та архітектури, Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління», керівники установ і організацій та підприємці, що здійснюють свою діяльність на території селищної ради.

За словами Людмили Цевух, хоч погода і не надто сприяє цьому процесу, проте з наступного тижня селищною радою із залученням підприємств, установ та організацій селища планується провести толоку з прибирання території до Великодніх свят.

«Але така робота не повинна бути разовою. Просила б і жителів селища, і працівників організацій постійно підтримувати чистоту на своїх територіях та біля них» - акцентувала Людмила Степанівна.

Обговоривши організаційні заходи проведення благоустрою територій установ і організацій, прибирання узбіччя доріг загального користування та місцевого значення і прилеглих до них територій, секретар селищної ради зазначила, що в список, якщо когось не задовольняють території та об’єми робіт, можуть вноситись зміни.

Віта Шепеля

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром