Працівники поліції знайшли заблукалу у селі Світязь жінку

26 Березня 2018, 17:35
3156 Джерело: фото ілюстративне

До Шацького відділення поліції протягом минулого тижня надійшло чимало викликів та звернень про різноманітні події, - йдеться на сторінці Шацьких правоохоронців у Facebook.

Житель Шацька повідомив про зникнення його 19-ти річного сина (проте син повернувся додому через 1 год., неушкоджений), а в с. Світязь з монастиря у невідомому напрямку пішла жінка (через 2 години працівники поліції знайшли жінку на одній з вулиць с. Світязь: виявилось, що заблукала жінка має психічні розлади,).

Сімейна сварка в с. Грабове закінчилась тілесними ушкодженнями для дружини (матеріали внесено до ЄРДР, ведеться досудове розслідування), сімейне насилля зафіксовано і в с. Світязькі Смоляри, а в с. Мельники чоловік поскаржився на колишню дружину, що вона вчиняє сварку (проте сам заявник перебував в стані алкогольного сп’яніння).

Житель смт. Шацьк поскаржився, що банкомат не повертає його банківську картку.

За тиждень зафіксовано три пожежі: в с.Грабове (горів житловий будинок), Пулемець (житловий будинок), та Прип’ять (господарська споруда), в яких ніхто з людей не постраждав. 

Внаслідок недотримання безпечної дистанції дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі поблизу с. Самійличі (автомобілі зазнали механічних пошкоджень, потерпілих немає. В смт. Шацьк на одній з вулиць місцевою жителькою було виявлено невідомого чоловіка, який лежав біля дороги (чоловік віком 30-ти років, місцевий житель, перебував в стані алкогольного сп’яніння), поліцейські допомогли доставити до лікарні місцевого жителя району в стані алкогольного делірію з агресивною поведінкою.

За тиждень зафіксовано 4 факти смерті громадян без ознак насильницької смерті в смт. Шацьк, с. Пулемець, Самійличі, Плоске.

Працівниками поліції складено 36 протоколів (постанов) про адміністративні правопорушення, серед яких: 22 в сфері безпеки дорожнього руху (в т.ч. 1 за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), 6 – за появу в публічних місцях в стані сп’яніння та розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях, 5 – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, 2 – за невиконання батьками своїх обов’язків по вихованню дітей та 1 – за порушення встановлених строків перереєстрації мисливської зброї.

Всього накладено штрафів на суму 3025 грн.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром